Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χωρισμός Σκορδά - Ηλιόπουλου: Δυο μήνες παράλληλη σχέση!

Η νεαρή δημοσιογράφος που μπήκε ανάμεσά τους

Χωρισμός Σκορδά - Ηλιόπουλου: Δυο μήνες παράλληλη σχέση!
News 22.06.2021 10:28
Από Youweekly Team

Οι δυο τους όσο διάστημα ήταν ζευγάρι δεν ήθελαν να διαφημίζουν την σχέση τους και προτιμούσαν να κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Ακόμα κι έτσι όμως τελικά αυτός ο έρωτας δεν έμελλε να κρατήσει παραπάνω αφού πολλά άλυτα προβλήματα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δυο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν, επίσημα, οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή την σχέση που κανένας από τους δυο δεν ήθελε να δει να "ξεφτίζει" στον χρόνο, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τι συνέβη με Ηλιόπουλο - Σκορδά

Χωρισμός Σκορδά - Ηλιόπουλου

Όμως, πίσω από όλ αυτά, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, υπάρχει και το παρασκήνιο που λέει ότι τους τελευταίους δυο μήνες κι ενώ το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να είναι μαζί και να σώσει τη σχέση του, ο Νίκος Ηλιόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση με νεαρή δημοσιογράφο.

Κάπου που σημαίνει ότι μάλλον είναι οριστική και αμετάκλητη η κοινή τους απόφαση. Φυσικά, όταν η Φαίη Σκορδά έμαθε για όλα αυτά, όχι απλά "σφράγισε" την απόφασή της για τον χωρισμό αλλά και την απόφασή της να μην έχει πλέον επαφές με τον πρώην σύντροφό της.

Όλα αυτά, τονίζουμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao.

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για το συμβάν και προχωρά την ζωή της σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει πως κάνει προς τα έξω.

Φήμες και δημοσιεύματα, επίσης, θέλουν την Φαίη Σκορδά να έχει γυρίσει ξανά στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα και να ψάχνουν ήδη για νέο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Σαββατοκύριακο σε υπερπολυτελέστατη βίλα μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Συνεχίζουν και του χρόνου με το Πρωινό στον ΑΝΤ1

Share