«Η μαμά μου...» - "Ραγίζει καρδιές" ο πρώην παίκτης του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου

Τι είπε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η μαμά μου...» -

Ο πρώην παίκτης του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Γεια σου", όπου μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία από όπου και κατάγεται και αναφέρθηκε στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν, αλλά και στην οικογένεια του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο έχει εξομολογηθεί πως περνάνε την ημέρα τους τόσο η μητέρα του όσο και η γιαγιά τους στην πόλη όπου μένουν, με τις σειρήνες να ηχούν συνέχεια - δείτε εδώ.

Η εξομολόγηση του Στεργίου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Είμαι μισός από την Ουκρανία. Η μαμά μου έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να μένει στην Ουκρανία. Δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Είναι και η γιαγιά. Βέβαια, είχε έρθει τώρα εδώ, για λίγο τουλάχιστον, να ηρεμήσει, η οποία και αυτή δεν θέλει να συνεχίσει να μένει εδώ. Στην περιοχή που μένει είναι ήρεμα τα πράγματα, σε σχέση με το τι γίνεται στις εμπόλεμες ζώνες, βέβαια. Οπότε, τουλάχιστον ξέρω ότι απέχουν πολλά χιλιόμετρα από τις πολύ επικίνδυνες περιοχές», εξήγησε.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 7/7 και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, όπου έζησε στην Ουκρανία, αλλά και στην άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και στοιχεία της προσωπικής του ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως έχει ζήσει ορισμένες δυσκολίες φτάνοντας στο ελληνικό έδαφος, καθώς τα άλλα παιδιά τον ενοχλούσαν και του δημιουργούσαν την ανάγκη να γίνει μελαχρινός. Όσον αφορά τα προσωπικά του, τόνισε πως δεν είναι το στυλ του να κάνει συνεχώς σχέσεις και να βγαίνει με πολλές κοπέλες, ωστόσο σαν χαρακτήρας είναι κοινωνικός.

«Μεγάλωσα στην Ουκρανία και ήρθα στην Ελλάδα. Δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια. Είχα κάποια περιστατικά bullying, αλλά όχι τίποτα ακραίο. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να μοιάζω στα υπόλοιπα παιδιά. Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Αισθάνομαι ήρεμος που δεν κινδυνεύουν και ότι είναι καλά.

Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές, ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Κάποιες βοήθειες που ένιωθα ότι ήθελα να τις κάνω τις έκανα. Προσπαθώ να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι αρκετά κοινωνικός σαν άνθρωπος, μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια».