Ενώπιος Ενωπίω: Η ξαφνική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Έγινε γνωστό πως...

NDP

Το Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον έμπειρο Νίκο Χατζηνικολάου αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στους δέκτες μετά το μικρό διάλλειμα εν όψει Χριστουγέννων.

Με αναλυτική ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου έγινε γνωστός ο πρώτος καλεσμένος για το 2023 αλλά και η αλλαγή στην ώρα, από αυτή που γνώριζε το κοινό σχετικά με τη μετάδοση του προγράμματος.

Expand player

Οι αποφάσεις, που παίρνονται είναι εσωτερικές και προφανώς αποβλέπουν στο καλό του σταθμού και μάλιστα ο πρώτος συνεντευξιαζόμενος προέρχεται από το κανάλι.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη, που θα καθίσει απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και πιο συγκεκριμένα θα μιλήσει τόσο για την πορεία του στην τηλεόραση όσο και στην πολιτική (δείτε εδώ τι συζητάει το κανάλι με τον παρουσιαστή).

Ο Κανάκης είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής εκπομπών όπως το Κομφούζιο, το ΑΜΑΝ και το Ράδιο Αρβύλα, και συνιδρυτής-συνιδιοκτήτης του Imagine 89.7 από το 2007 (μέσω της μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης παραγωγών οπτικοακουστικών μέσων Tony Productions την οποία κατέχει) και ιδρυτής-ιδιοκτήτης του Fly 104 από το 2016.

Εργάστηκε σε μια σειρά επαγγελματικών σταθμών, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, όπου ήταν διευθυντής και δημιουργός του FM 101, του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα που εξέπεμπε 24 ώρες ξένη μουσική, όπως επίσης και στους Kiss FM 87.6 & 90.8 (νυν Λαϊκός και Zoo) και ANT1 FM (νυν Easy 97.5). Επίσης, δραστηριοποιείται και στο χώρο της μουσικής, δημοσιεύοντας κάποια δικά του τραγούδια και Remix.

Συνεργάστηκε με την ActionAid για την οποία σκηνοθέτησε και παρουσίασε δύο ντοκιμαντέρ στη Σιέρα Λεόνε. Το 2013 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα και το 2014 το One Love Team. Μετά το θάνατο του πατέρα του το 2015, δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα). Στο παρελθόν υπήρξε και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω

«Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Αντώνη Κανάκη. Ο κορυφαίος παρουσιαστής αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του «Ράδιο Αρβύλα», θυμάται το ξεκίνημά του από το πειρατικό ραδιόφωνο και εξηγεί γιατί αρνείται να «κατέβει» στην Αθήνα.

Ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την πορεία του και πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του; Τι λέει για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης και τι απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να μπει στην πολιτική. Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Αντώνης Κανάκης μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω»», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω.

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αναστάτωση στον ΑΝΤ1 με την Ελένη Ράντου - Τί συνέβη λίγο μετά την συνέντευξή της στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Το αποκάλυψαν μια εβδομάδα νωρίτερα - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου