Ανατροπή στον ΑΝΤ1 - Συζητιέται εδώ και μέρες πως ο Αντώνης Κανάκης...

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στον ΑΝΤ1 - Συζητιέται εδώ και μέρες πως ο Αντώνης Κανάκης...

Ήταν 2013 όταν ο Αντώνης Κανάκης συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1 όταν και προβλήθηκε το Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα και το 2014 το One Love Team.

Είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής εκπομπών όπως το Κομφούζιο, το ΑΜΑΝ και το Ράδιο Αρβύλα, και συνιδρυτής-συνιδιοκτήτης του Imagine 89.7 από το 2007 και ιδρυτής-ιδιοκτήτης του Fly 104 από το 2016.

Το κεφάλαιο Ράδιο Αρβύλα και ΑΝΤ1

Το Ράδιο Αρβύλα είναι ο τίτλος σατιρικής βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 όπου ήταν αρχικά για μια δεκαετία (2008-2018) και ύστερα από το Νοέμβριο του 2021, ενώ προβαλλόταν το 2019 στον ΣΚΑΪ, το 2020 στο YouTube και το 2021 στο OPEN.

Κύριοι παρουσιαστές είναι ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ενώ στη συμπαρουσίαση είναι μαζί τους, ο Χρήστος Κιούσης και, μέχρι το 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (δείτε τι κάνει σήμερα μετά τις καταγγελίες). Επίσης σε πολλά βιντεάκια παρουσιάζονται ο Στάθης Ροσσόλυμος (ένας από τους οπερατέρ) και ο φλορ μάνατζερ (βοηθός σκηνοθέτη στο πλατό της εκπομπής) Κώστας Κωστόπουλος.

Η εκπομπή ωστόσο διακόπηκε λόγω του Μουντιάλ που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και που σημείωσε ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα όμως, θα επιστρέψουν με τη νέα χρόνια με απολαυστικές εκπομπές.

Εκτός βέβαια των Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης συζητάει και για μια νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στο ΑΝΤ1+. Είναι από τα πιο δυνατά πρόσωπα του σταθμού του Αμαρουσίου και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν και σε νέα project.

Οι συζητήσει και διαπραγματεύσεις ανάνεσα σε παρουσιαστή και κανάλι, όπως έγινε γνωστό, βρίσκονται σε τελικό στάδιο και οι δύο πλευρές είναι θετικές σε ακόμη μια νέα συνεργασία.

Το πρόγραμμα που συζητάνε να παρουσιάσει είναι μία σειρά ντοκιμαντέρ, σαν αυτά που έχει κάνει και στο παρελθόν ο παρουσιαστής, το «Immersion: Βουτιά σε μια Άλλη Πραγματικότητα», και το «One Love Team».