«Έφυγε από μόνος του, χωρίς...» - Η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του μαγαζιού που νοίκιαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο

Τι είπε για τη λήξη της συνεργασίας τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφυγε από μόνος του, χωρίς...» - Η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του μαγαζιού που νοίκιαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο

Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ωστόσο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί του στην Αλόννησο και να το παραδώσει και πάλι στον αρχικό ιδιοκτήτη του. Ο δεύτερος μάλιστα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 9/10 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του μαγαζιού που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο

«Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Το μαγαζί πάλι θα γίνει παραδοσιακό καφενείο της Θεοδώρας της κόρης μου, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους αναγκαστήκανε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει το θέμα με τον τέως ενοικιαστή. Έφυγε από μόνος του, χωρίς πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα. Λύσαμε από κοινού το συμβόλαιο χωρίς πίεση».

Αναφορικά με το κατηγορητήριο σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Αυτό ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας. Γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».

Τέσσερις νέες καταγγελίες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι εν λόγω γυναίκες (ανάμεσα τους και μια δημοσιογράφος), αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και θα κινηθούν νομικά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, οι γυναίκες φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, αφού στα βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα τους.

«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας.