Οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο - Σε ποιον το πουλάει και τι θα γίνει

Δυσάρεστες εξελίξεις για τον πρώην παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο κι από τους κατοίκους πως δεν πατούσε άνθρωπος και πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σημερινής 6/10 Super Κατερίνας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να τελειώσει εδώ η συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακή ταβέρνα ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού.

Λουκέτο στο μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Τέσσερις νέες καταγγελίες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι εν λόγω γυναίκες (ανάμεσα τους και μια δημοσιογράφος), αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και θα κινηθούν νομικά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, οι γυναίκες φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, αφού στα βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα τους.

«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας.