Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου για το άνοιγμα του μπαρ του

Τι λένε μέχρι στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου για το άνοιγμα του μπαρ του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε το μπαρ και η Αλόννησος έχει τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κρατάει χαμηλούς τόνους και σκέφτεται τρόπους για να κλείσει με θετικό πρόσημο η φετινή σεζόν. Κάτι που όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία είναι δύσκολο.

Πιο αναλυτικά, ανέβασε ρολά μετά από έναν περίπου μήνα απουσίας, το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο νησί των Σποράδων με το πλοίο την περασμένη Τετάρτη. Αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του χώρου και τις προμήθειες, προκειμένου μαζί με τη σύζυγό του να ξεκινήσουν για τη φετινή τουριστική περίοδο τη λειτουργία του μπαρ, που βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Το μπαρ άνοιξε τις “πύλες” του προχθές το βράδυ (24-06-2022) και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το κατάστημά του.

Ο κόσμος είναι για την ώρα...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr