Ευχάριστα νέα για τους Ράδιο Αρβύλα - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής

Μετά το προσωρινό χειρόφρενο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τους Ράδιο Αρβύλα - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν καταφέρει να είναι ίσως η πιο αγαπητική, σατιρική εκπομπή στα ελληνικά δεδομένα και αυτό φαίνεται τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης, όσο και από τα χρόνια, που βγαίνει η εκπομπή στον τηλεοπτικό αέρα.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα στις 17/10, ωστόσο η προβολή αγώνων Μουντιάλ από το κανάλι του Αμαρουσίου, ανάγκασε τον Κανάκη και την ομάδα του να τραβήξουν προσωρινό χειρόφρενο, παρά το γεγονός, πως είχα ξεκινήσει πολύ δυναμικά από την πρεμιέρα τους (δείτε εδώ την τηλεθέαση, που σημείωσε η πρώτη εκπομπή).

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα κι εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα την πλάτη μου, ο Γιάννης έπρεπε να διαβάσει κάτι μακριά και δεν έβλεπε κι ο Χρήστος τα βλέπει τα χάλια του. Μεγαλώνουμε.

Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην εκπομπή και το υλικό θα απλωθεί μέσα στην εβδομάδα. Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θα καθυστερήσω καθόλου και θα πάμε στο Τοπ Επικαιρότητας», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στην πρεμιέρα.

Το μουντιάλ 2022 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και έτσι, ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει μέσα από το προφίλ, που διατηρεί στο instagram να ανακοινώνει τις επιστροφές των προγραμμάτων, που είχε διακόψει (δείτε εδώ σε ποια προγράμματα έχουν σταματήσει μαζί με τους Αρβύλα).

Σε ό,τι αφορά τους Αρβύλα λοιπόν, έγινε γνωστό μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο, πως η αγαπημένη εκπομπή από τις 16 Ιανουαρίου θα είναι και πάλι πίσω στους δέκτες μας.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα

«Breaking News! Οι αφορμές για πανηγυρισμούς δεν έχουν τελειωμό: Mundial, Χριστούγεννα και επιστροφή των #RadioArvyla στις 16 Ιανουαρίου!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.