Δεν κόβονται μόνο οι Παγιδευμένοι - Τα 4 προγράμματα που "παγώνει" ο ΑΝΤ1

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κόβονται μόνο οι Παγιδευμένοι - Τα 4 προγράμματα που

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η σειρά Παγιδευμένοι, παρόλο που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σταματάνε λίγο διάστημα από τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ πότε θα επιστρέψουν). Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόγραμμα που το κανάλι βάζει για λίγο διάστημα στον "πάγο".

Τα προγράμματα που σταματάει ο ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, λόγω του Μουντιάλ που ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, με 64 αγώνες, θα σταματήσουν για λίγο διάστημα οι σειρές Εκτός Υπηρεσίας και Ποιος Παπαδόπουλος, αλλά και το The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ήδη επίσης γνωστό είναι ότι σταματάνε και οι Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ την ανακοίνωση τους). Στη θέση τους θα παίζει ο Εκατομμυριούχος ο οποίος θα προβάλλεται μόλις 40 λεπτά, για να δίνει πάσα στην σύνδεση με το γήπεδο όπου θα διεξάγεται ο αγώνας των 21:00.

Προγράμματα ΑΝΤ1 Μουντιάλ

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

Για έναν ολόκληρο μήνα από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου η καρδιά του βασιλιά των σπορ θα χτυπά στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος που θα καθηλώσει δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Για έναν ολόκληρο μήνα μαζί με τους τηλεθεατές θα παίζει μπάλα η καλύτερη 11άδα που θα περιγράφει και θα σχολιάζει όλους τους αγώνες. Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Στέφανος Αβραμίδης, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Έλενα Παπαδοπούλου θα καλύπτουν από το Κατάρ και τα στούντιο της Αθήνας όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου, μετρούν αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και μας βάζουν στο κλίμα του πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ».

Από τις 20 Νοεμβρίου, θα δώσουν τη σκυτάλη στην εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Βασίλη Σαμπράκο, οι οποίοι καθημερινά στις 23:00 θα παρουσιάζουν την περίληψη της ημέρας μετά το τέλος των αγώνων. Κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, θα προσφέρουν ένα ζωντανό pre-game show για τα απογευματινά παιχνίδια.