My Style Rocks 2: "Η χαρά του... Αρτέμη Μάτσα!" - Εκνευρίστηκε ο Αργυρόπουλος με την αποκάλυψη της Μπάση! (βίντεο)

Η Μπάση... έδωσε τη Σιαμπάνη και ο κριτής εκνευρίστηκε!

Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι παίκτριες... δίνουν η μια την άλλη "στεγνά"!

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks 2, που θα αναδείξει την κοπέλα με το καλύτερο στυλ! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Τις κόλλησε όλες η Τράκα! Κι άλλη παίκτρια αποκοιμήθηκε on air! (βίντεο)

Οι παίκτριες προκειμένου να... επιβιώσουν και να φτάσουν εκείνες μέχρι τον τελικό έχουν αρχίσει και "καρφώνουν" η μια την άλλη.

Ένα "κάρφωμα" που έγινε στο σημερινό επεισόδιο όμως, εκνεύρισε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. "Το παιχνίδι έχει γίνει η χαρά του Αρτέμη Μάτσα! Δίνεται η μια την άλλη..." είπε φανερά ενοχλημένος στις παίκτριες.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Αλεξανιάν: Το συγκινητικό "αντίο" στην Κική Σεγδίτσα... - "Έναν καλό λόγο είχε πάντα να μου πει.. τώρα σιωπή..."

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο της Εύας Μπάση για την Ιωάννα Σιαμπάνη. Η Ιωάννα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με μια διάφανη φούστα την οποία είχε συνδυάσει με ολόσωμη φόρμα ώστε να μην είναι αποκαλυπτική.

Ενώ συζητούσε με τους κριτές η Ιωάννα, η Εύα Μπάση πετάχτηκε λέγοντας: "Να σας πω κάτι, αυτό η Ιωάννα το φορούσε στα γενέθλια της χωρίς τίποτα από μέσα!".

Δείτε ακόμη: Καίτη Γκραμμά: Θέλει να βιώσει το θαύμα της εγκυμοσύνης! - "Έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, σε πειραματικό στάδιο..." (βίντεο)

"Φορούσα ένα body!" είπε η Ιωάννα και συνέχισε πως δεν είχε καταλάβει πόσο αποκαλυπτικό ήταν το σύνολο που φορούσε τότε γιατί δεν είχε καλό φωτισμό όταν το ετοίμαζε!

Δείτε το βίντεο: