Αποκάλυψη βόμβα από την Ειρήνη Κολιδά! Η αποζημίωση από τον ΣΚΑΙ για το τροχαίο και η... επιστροφή στο Survivor! (Βίντεο)

Η Ειρήνη Κολιδά, όπως γνωρίζουμε όλοι, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε από τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor, μιας και η σωματικής της κατάσταση δεν της επέτρεπε να συνεχίσει, με 2 σπασμένα πλευρά..

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η παίκτρια από τους "Μαχητές" που μονοπώλησε το ενδιαφέρον επέστρεψε στην Ελλάδα και το Youweekly.gr την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", που εμφανίστηκε μαζί με τον Πάνο Αργιανίδη... Διαβάστε παρακάτω...

Φανερά ταλαιπωρημένη μίλησε ανοιχτά για το τροχαίο που της στέρησε την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης και για το αν τελικά πήρε αποζημίωση από τον ΣΚΑΙ γι'αυτό. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν νομίζω να ζητήσω αποζημίωση από τον ΣΚΑΙ! Δεν ευθυνόταν κάποιος γι'αυτό που έπαθα εγώ, ούτε ήθελε κάποιος να συμβεί αυτό και να έχουμε αυτή την εξέλιξη! Έγινε τυχαία... Ήταν να γίνει!", είπε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr...

(Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Επέστρεψαν στην Ελλάδα Κολιδά και Αργιανίδης! Τι λένε για Παπαδοπούλου και Χανταμπάκη; (Βίντεο))

Φυσικά όμως, αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αποκάλυψη της για το Survivor. Η ίδια σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει... Όχι σε αυτό... αλλά του χρόνου στο Survivor 2! Ναι καλά ακούσατε... Μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι χωρίς την θέληση της, αλλά να την ανάγκασαν οι συνθήκες, όμως τόσο η παραγωγή όσο και το κανάλι, της έδωσαν την επιλογή να επιστρέψει του χρόνου και να μπει ξανά...Η ίδια είπε:

"Ναι το σκέφτομαι να ξαναμπώ. Όχι σε αυτό φυσικά, είναι δύσκολο έτσι όπως είμαι. Αλλά του χρόνου αν θελήσω θα ξαναμπώ..." ενώ ο Πάνος συμπλήρωσε, που καθόταν δίπλα της... "Αν θέλετε να την δείτε και του χρόνου να φροντίσετε να κάνετε κάτι και να την ξαναβάλετε στο παιχνίδι!" - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Ανατριχιαστικό το τρέιλερ της Τρίτης! Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση! Συγκλονισμένος ο Τανιμανίδης! (Βίντεο)

Το μήνυμα του Τανιμανίδη από τον Άγιο Δομίνικο και η σπόντα για την αποχώρηση! (Photo)

Survivor: H εξομολόγηση της Σόφης Πασχάλη για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη,Παπαδοπούλου!