Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Στεναχωρέθηκα που δεν μας χαιρέτησε η Ανθή»

«Τέτοια απάθεια, τέτοια αδιαφορία;»

H επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη φαίνεται πως ενόχλησε την Κόκκινη ομάδα αφού σύσσωμη παραπονέθηκαν πως ήταν άσχημο το ότι δεν τους χαιρέτησε ενώ η Μπλε ομάδα φαίνεται να στεναχωρήθηκε που έφυγε.

Πρώτος ο Ασημακόπουλος, δήλωσε πως οι προσευχές του ακούστηκαν αλλά στεναχωρήθηκε που δεν τον χαιρέτησε η παίκτρια αφού ο ίδιος θα χαιρετούσε όχι μόνο τη δική του αλλά και την αντίπαλη ομάδα.

Expand player

Την ίδια άποψη είχε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ήθελε να χαιρετήσει τον ίδιο εξαιτίας της κόντρα τους, έπρεπε να χαιρετήσει τους υπόλοιπους και σίγουρα τις φίλες της.

Τα παράπονα των Κόκκινων για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4: Η αποχώρηση της Ανθής γυρίστηκε δυο φορές γιατί την πρώτη τσακώθηκαν μεταξύ τους

Τέλος εποχής Σαλαγκούδη για το Survivor 4, η οποία θα σταματήσει πλέον να μας απασχολεί, τουλάχιστον όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης!

Ένα τέλος που έπρεπε να μπει μπήκε! Η Ανθή Σαλαγκούδη μας τελείωσε, πήρε την δάδα της και αποχώρησε από το παιχνίδι! Ωστόσο πριν πάρει την δάδα της υπήρξαν πολλά που δεν έδειξαν οι κάμερες! Σας κάνει εντύπωση; Εμάς καμία...

Ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε κανέναν ή επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν είναι πως το γύρισμα της αποχώρησης ξανά γυρίστηκε! Στο αρχικό η Ανθή επέλεξε να μην χαιρετίσει ορισμένους συμπαίκτες, πετώντας μάλιστα υπονοούμενα που οδήγησε σε έναν τσακωμό δίχως προηγούμενο!

Το περίεργο είναι πως στο στόχαστρο της δεν βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι! Η Ανθή γύρισε και τους είπε "μην κάνετε πως λυπάστε αφού ξέρω πως χαίρεστε", κάτι που πυροδότησε το κλίμα και επικράτησε ένας μικρός πανικός!

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η παραγωγή να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε θα κάνω ''αυτό'' για να γίνω viral»

Survivor 4: Ελίζαμπεθ, Δημήτρης Μακρόπουλος και Βαλέρια Χοψονίδου αποκαλύπτουν πόσα κιλά έχασαν