Survivor 4 - Τζέιμς: «Ξενέρωσα που έφυγε η Ανθή, την συμπαθούσα»

Οι μπλε σχολιάζουν την Σαλαγκούδη με τα καλύτερα λόγια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τζέιμς: «Ξενέρωσα που έφυγε η Ανθή, την συμπαθούσα»

Με παράπονα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού οι Μπλε σχολίασαν την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και όπως είπε ο Τζέιμς, «ξενέρωσε» που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φαίνεται να στεναχώρησε την Μπλε ομάδα αφού έκαναν λόγο για μια συμπαθητική παίκτρια.

Σύμφωνο βρήκαν τα όσα είπε ο Τζέιμς, τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως την βλέπουν σαν την μικρή τους αδερφή.

Η συζήτηση των Μπλε για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4: "Η Ανθή είπε στην παραγωγή πως αν δεν την έδιωχναν θα έφευγε μόνη της"

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδης από το Survivor, ούτε και πολλές ώρες από την στιγμή που σας αποκαλύψαμε πως το συγκεκριμένο κομμάτι του επεισοδίου γυρίστηκε δυο φορές και επανερχόμαστε με νέο ρεπορτάζ για το πως περνάει τώρα τις ώρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε όσα συζήτησε η Ανθή με την παραγωγή μετά την έξοδό της από το παιχνίδι.

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.