Survivor 4 - φίλος Παπαδόπουλου: " Ο Κώστας είναι αγαπητός και θα παραμείνει στο ριάλιτι"

"Ο Παππάς κάνει όλη την ίντριγκα"

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι πρωινές εκπομπές πήραν φωτιά! Αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε φίλος της Μαριαλένας και αποκάλυψε τα πάντα για την σχέση της με τον Σάκη, απέναντι, στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε ο Τάσος Πρωτοψάλτης, φίλος του Κώστα Παπαδόπουλου!

Ο σχολιασμός για τον Κώστα Παπαδόπουλο και το Survivor

"Ο Κώστας είναι ένα πολύ καλό παιδί, σεβάσμιο, είναι οικογενειάρχης κι όπως ξέρω όλα αυτά που γίνονται είναι γιατί ο Παππάς κάνει όλη την ίντριγκα! Δεν με ενοχλεί ο Τριαντάφυλλος, αλλά ο Παππάς πιστεύω ότι οργανώνει όλο το παιχνίδι!

Expand player

Εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας είναι αγαπητός στον κόσμο και δεν πιστεύω ότι θα φύγει. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς", είπε μεταξύ άλλων.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor

Πάντα πρώτο σε όλα και ειδικά σε ότι αφορά το Survivor 4 το Youweekly.gr! Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 7/4 αγώνισμα του ριάλιτι και τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε αυτό που περιμένετε πως και πως, όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα! Μα φυσικά το ποιος παίκτης αποχωρεί!

Αυτή η εβδομάδα είχε παραπάνω ενδιαφέρον από την άποψη πως είχαμε μοιρασμένες ασυλίες, που αυτό το βλέπουμε σπανίως στο παιχνίδι, κι έτσι βγήκαν υποψήφιοι 2 παίκτες από τους Κόκκινους - ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς - και 2 παίκτες από τους Μπλε - ο Κώστας και η Χριστίνα!

Ο άνθρωπός μας, τον οποίο εμπιστευόμαστε πολύ, μας το είπε ξεκάθαρα!

Σήμερα φεύγει η Χριστίνα Κεφαλά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη ξεσκεπάζει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ

Survivor 4: Τα πρώτα πλάνα της Μαριάνθης από το αεροδρόμιο