Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη ξεσκεπάζει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ

"Η Μαριαλένα χρησιμοποίησε τον Σάκη για να μπει στο παιχνίδι"

Survivor 4: Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη ξεσκεπάζει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ
Survivor 07.04.2021 11:36
Από Youweekly Team

Φήμες που φουντώνουν μέρα με την μέρα, λόγω συγκεκριμένων πλάνων που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι ξανά μαζί! Για πρώτη φορά φίλος των δυο παιδιών που βρέθηκε μαζί τους στα κάστινγκ για το Survivor, αποκαλύπτει τους διαλόγους τους με την παραγωγή και ουσιαστικά αναφέρει πως όλα είναι σκηνοθετημένα!

Ο Σωτήρης Λαμαϊ, μάλιστα, κατάφερε να εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου με μια συγκεκριμένη ατάκα που χρησιμοποίησε!

Οι αποκαλύψεις για Μαριαλένα και Σάκη

"Αν αυτό που βλέπουμε εμείς δεν είναι σκηνοθετημένο τότε υπάρχει σοβαρό θέμα. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει περισσότερο το κομμάτι μάρκετινγκ σε σχέση με την Μαριαλένα. Αν προσέξεις πολλές φορές μιλάει πολύ στοχευμένα, ποτέ δεν μιλάει πολύ και πάντα είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει.

Δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, πολύ έντονη σχέση. Πρέπει να ήταν έντονος ο χωρισμός τους από ότι έχω ακούσει και ξέρω γι' αυτό παραξενευόμαι που τώρα ξαφνικά βλέπουμε πολύ αγάπη. Η Μαριαλένα μάλλον κάνει κουτσουκέλα στο Λιβάνη τώρα με αυτά που ακούγονται.

Η Μαριαλένα στην οντισιόν είπε ότι ήταν και ο πρώην της εκεί. Είπε συγκεκριμένα, ότι ήταν από έναν πρόσφατο χωρισμό εκεί και ήθελε να ξεφύγει κλπ. Και όλος τυχαίος, λέει, μαθαίνω ξαφνικά, πως είναι και ο πρώην μου κάτω! Τι θέλει η τηλεόραση, λοιπόν; Ίντριγκα, ζευγάρια κλπ, οπότε αναμενόμενο ήταν να περάσουν και οι δυο μέσα!", είπε μεταξύ άλλων.

"Βάζω το χέρι μου στην φωτιά, δεν τρέχει τίποτα με τον Σάκη"

"Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν είναι ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι' αυτό, βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου.", είπε η μητέρα της Μαριαλένας σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση του μετά τις χθεσινοβραδινές αγκαλιές Μαριαλένας - Σάκη

Survivor 4: Φιλήθηκαν Μαριαλένα και Σάκης στο χθεσινό επεισόδιο;

Share