Survivor 4: Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη

Την υπέδειξε η Μαριαλένα

Με ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού έληξε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, από το οποίο ορίστηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι παίκτες για ακόμη μια φορά πήγαν στο συμβούλιο ορεξάτοι για πολλές φασαρίες και τσακωμούς, με την Καρολίνα και τον Σάκη να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια!

Expand player

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός έβαλε μια τελεία και έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα, η οποία ως νικήτρια της αποψινής δοκιμασίας, όφειλε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά, η ίδια επέλεξε την Ελένη Χαμπέρη, με την αιτιολογία πως δεν είναι καθόλου σταράτος άνθρωπος και πως συνεχώς προκαλεί καυγάδες, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

«Αφήνει να αιωρούνται πράγματα. Γυρνώντας από το Μαϊάμι μας κατηγόρησε τους φίλους της ότι τη στεναχώρησαν και μετά είπε αυτό για τον Σάκη. Εμένα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και τη στιγμή που πρέπει. Με έχει στεναχωρήσει και θα την ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η Ελένη από την άλλη δήλωσε «Ήμουν σίγουρη. Από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται τόσο μεγάλη αναφορά στο όνομά μου, το περίμενα. Ξέρω ότι είμαι πολύ καθαρή, δεν έχω κρύψει τίποτα. Για όποιο θέμα μου έχουν φορτώσει εγώ είμαι καθαρή. Αν είχε κάποιο θέμα θα μπορούσε να το είχε συζητήσει μαζί μου, όπως κι εγώ το έχω κάνει. Είναι δεκτή η άποψή της. Δεν συμφωνώ με τον λόγο, το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο Σάκης ήθελε να με ψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα, είμαι σίγουρη, αλλά βρέθηκα μαζί του στον τελικό. Πιστεύω ότι χτιζόταν μια κατάσταση. Είμαι καθαρή μέσα μου και δεν με νοιάζει».

«Τι χτιζόταν; Βάλαμε εμείς στο στόμα της Καρολίνας ότι ο Σάκης δέχεται ψυχολογικό πόλεμο; Ή ότι δεν περνάει καλά μαζί μας; Μιλάμε με γεγονότα, με έχουν πειράξει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση αυτή» απάντησε η Μαριαλένα.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor μεταξύ όλων όσων είδαμε, αποκαλύφθηκε κι από το στοματάκι του Τριαντάφυλλου πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Κόρομι να έχουν έρθει... πολύ κοντά.

Αυτό, φυσικά, το διέψευσε η ίδια η Ελένη μιλώντας στην κάμερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, τόσο με τα λεγόμενα της Ελένης όσο και με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτό το σενάριο που είπε ο τραγουδιστής δεν ισχύει με τίποτα. Εκτός του ότι ο Κόρο έχει κοπέλα και την έχουμε δει αρκετές φορές στα έπαθλα επικοινωνίας, και η Ελένη Χαμπέρη διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο σύντροφός της ονομάζεται Πάνος, είναι σεφ και είναι μαζί αρκετά χρόνια. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και, όπως θα δείτε παρακάτω, έχουν δημοσιεύσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Κοψιδάς: Στη Γλυφάδα για καφέ με γνωστή τραγουδίστρια

Survivor 4: Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως η αδερφή της πέθανε πριν καν την γνωρίσει