Γαλακτερός - Μαυρίδη υποδέχτηκαν την Χαμπέρη στο Βόλο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Θα γίνει και πάρτι υποδοχής για το καλωσόρισμα της

Η Ελένη Χαμπέρη μπορεί να αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο φτάνοντας στον τόπο της, τον Βόλο συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες της, Νικολέτα Μαυρίδη και Παύλο Γαλακτερό και η χαρά της ήταν μεγάλη.

Οι δυο τους ήδη απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά και στις φωτογραφίες τους έδειχναν να περνούν υπέροχα. Για αυτό λοιπόν, θέλησαν να προστεθεί στην παρέα τους άλλο ένα μέλος.

Expand player

Χαμπέρη, Γαλακτερός και Μαυρίδη, απολαμβάνουν τις ομορφιές του Βόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr πρόκειται να γίνει και πάρτι υποδοχής για το καλωσόρισμα της πρώην παίκτριας του Survivor.

Ο Ατζούν "απήγαγε" την Χαμπέρη μετά την άφιξη της στο αεροδρόμιο

Χθες το απόγευμα έφτασε στην Ελλάδα η Ελένη Χαμπέρη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η γυμνάστρια που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται πως ξανθιά παρουσιάστρια την θέλει στο πάνελ της εκπομπής της, είχε μια "μυστική" συνάντηση με τον Ατζούν με το που πάτησε το πόδι της στα πάτρια εδάφη.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα του «Ευτυχείτε», η Ελένη μετά την επιστροφή της στην χώρα μας, βρέθηκε στα γραφεία της Acun Media και συζήτησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ωστόσο, λόγω του ότι ήταν κουρασμένη έφυγε για το Βόλο.

«Μετά από το αεροδρόμιο συνήθως τους παραλαμβάνουν ένας δικός τους άνθρωπος και πηγαίνουν στο σπίτι τους. Η Ελένη βρέθηκε στην Acun όπου δέχτηκε μία τηλεοπτική πρόταση ωστόσο επειδή ήταν κουρασμένη από το ταξίδι έφυγε για τον Βόλο. Η ίδια θα επιστρέψει για νέα συζήτηση την Δευτέρα. Για πρώτη φορά παίκτης δεν έφυγε από το βανάκι για να πάει σπίτι της, αλλά για να μιλήσει για τα επαγγελματικά της», ανέφερε η δημοσιογράφος για την Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο 88χρονος παππούς του Σάκη Κατσούλη τον... καταγγέλλει για εγκατάλειψη - "Με ξέχασε!"

Survivor 4: H Ελένη Χαμπέρη κατακεραύνωσε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη