Survivor 5: «Είμαι εδώ για να σε κρατάω όρθιο στο παιχνίδι...» - Αδιανόητες ατάκες ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ευρυδίκη

«Κοκκίνησε» ο Λιανός

Μπορεί όλα να έδειχναν πως η κόντρα ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα ανήκει στο παρελθόν (δείτε εδώ τι είχε συμβεί ανάμεσά τους), ωστόσο η αλήθεια είναι πως στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor 5, οι δυο τους έκαναν έναν καυτό διάλογο.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη είπε η νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας ανήκει στους Κόκκινους, με τον Μαρτίκα να της απαντά πως... πλανάται πλάνην οικτρά.

Expand player

Αμέσως η Ευρυδίκη του απάντησε πως είχε ανησυχήσει ότι την ξέχασε, με τον παίκτη των Μαχητών να της ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να την ξεχάσει. Αμέσως οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν λόγο για τον νέο πλατωνικό έρωτα στο Survivor 5.

Οι ατάκες της Ευρυδίκης και του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

Ήρθαν κοντά Τσολάκης και Σοφιάννα - Στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

To Twitter το έχει... τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Εδώ και λίγο καιρό έχει ακουστεί έντονα πως η Σοφιάννα και ο Τσολάκης έχουν έρθει πολύ κοντά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor 5.

Ο Τσολάκης είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), και έτσι η Σοφιάννα εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που την κάνει να αισθάνεται πως υπάρχει ζωή και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να δείξει και μερικά πλάνα, στα οποία οι δυο τους έρχονται αρκετά κοντά στην καλύβα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Λύγισε» ο Τάκης - Η εξομολόγηση για την κόρη του και το διαζύγιό του

Survivor 5: «Κάθομαι μόνη μου και κλαίω» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαίη