Survivor 5 - αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Άρη Σοϊλέδη

Ήρθε σε ρήξη με την παραγωγή!

Τι συμβαίνει; Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς του βγήκε ο ώμος, μια εξέλιξη που τον έθεσε εκτός αγωνιστικών χώρων και μάλιστα φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο έχει διαψευστεί και από τον ίδιο αλλά και από την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, η οποία μίλησε για τον τραυματισμό του συντρόφου της και αποκάλυψε πως δεν θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Ωστόσο έχουμε νεότερες πληροφορίες.

Τι συμβαίνει; Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή είχε συνάντηση με τον Άρη Σοϊλέδη και του ξεκαθάρισε πως θα χρειαστούν περισσότερες μέρες για να γίνει εντελώς καλά το χέρι του, αφού λόγω της δύσκολης διαβίωσης στην παραλία δεν τον βοηθά να αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα η παραγωγή του πρότεινε να αποσυρθεί για λίγες μέρες στο νοσοκομείο και να απέχει από όλα ώστε να γίνει πιο εύκολα καλά αλλά ο ίδιος αρνήθηκε κάτι που δεν άρεσε στη παραγωγή.

Expand player

«Αν πάω στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα ο κόσμος θα αλλάξει άποψη για μένα, ότι στα δύσκολα πήγε μέσα για φάω και να ηρεμήσω. Δεν θέλω με τίποτα...», φέρεται να δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδη σε άτομα της παραγωγής, τα οποία ωστόσο ήταν ξεκάθαρα μαζί του: «Κοίταξε Άρη, σε 10 μέρες πρέπει να... διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 - spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία

Survivor 5 trailer 4/4: Πένθος στον Άγιο Δομίνικο - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού