Survivor 5 - spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 4/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία

Απόψε Δευτέρα 4/4 το Survivor 5 επιστρέφει με το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας. Χθες 3/4 κέρδισαν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα οι Μπλε να πάνε με τις δάδες τους στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Κι έτσι έκαναν! Κατά πλειοψηφία ένας άνδρας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ την ατομική ασυλία πήρε η Σοφιάννα η οποία κερδίσουν δεν κερδίσουν απόψε θα υποδείξει έναν συμπαίκτη της για να βγει επίσης στον τάκο.

Πάμε όμως στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα! Ένα δυσάρεστο γεγονός θα ανακοινώσει στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός και αφορά τον Τάκη Καραγκούνια. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr ο πατέρας του Τάκη έφυγε από την ζωή κι αυτός θα είναι μάλιστα ο λόγος που ο παίκτης των Μπλε θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Η στιγμή της ανακοίνωσης θα είναι συγκλονιστική.

Μέχρι να φτάσουμε στο συμβούλιο, όμως, θα παρακολουθήσουμε το ξεκατίνιασμα στην Κόκκινη ομάδα με πρωταγωνιστή κλασικά τον Κωνσταντίνο Εμμαννουήλ - δείτε το trailer.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι αρκετά κουραστικό με μεγάλα και δύσκολα εμπόδια. Μάλιστα, θα έχουμε και έναν τραυματισμό στην Μπλε ομάδα που θα σοκάρει τους παίκτες,

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το αγώνισμα είναι η Κόκκινη και έτσι κανείς από τους παίκτες της δεν θα κινδυνεύσει.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram