Survivor 5: Τα ποσοστά της χθεσινής 6/4 ψηφοφορίας

Ποιος την γλίτωσε παρά τρίχα

Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πριν από λίγο διέρρευσαν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Όπως σας αποκαλύψαμε από χτες σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποχώρηση της κολλητής της φίλης. Ωστόσο πριν από αυτό ας μάθουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Expand player

Το όνειρο των παικτών της μπλε ομάδας να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ είναι αρκετά κοντά αφού μπορεί να έκανε εντύπωση ότι παρέμεινε και να νομίζουν όλοι ότι τελικά έχει κοινό έξω που τον στηρίζει όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Κι αυτό διότι ο κομμωτής παρέμεινε πολύ οριακά στο Survivor και για ελάχιστες ψήφους έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρήσει. Βασικά περισσότερο παρέμεινε γιατί είχε λίγες ψήφους η Ευρυδίκη, παρά για το γεγονός πως είχε εκείνος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως πρώτη και με διαφορά βγήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σε προηγούμενες ψηφοφορίες είναι συγκεντρώσει πολύ μικρό ποσοστό και φάνταζε κι αυτή φαβορί για αποχώρηση! Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ να την γλίτωσε όμως έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση του, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα αν έχει πιο δυνατούς αντίπαλους απέναντί του!

Όσον αφορά τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σας είπαμε ότι πρώτη βγήκε η Βρισηίδα, δεύτερος ο Κωνσταντίνος και τρίτη η Ευρυδίκη! Όσο για τα ποσοστά, η Βρισηίδα πήρε κοντά στο... διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καθόλου άσχημα: Τα λεφτά που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής η Βρισηίδα από το Survivor 5

Survivor 5: Στο νοσοκομείο η Σοφιάννα Αβραμάκη - Τι συνέβη;