Survivor 5: Με ουρλιαχτά ξεκίνησε το σημερινό (4/5) επεισόδιο - Τι συνέβη;

Μία ταραντούλα περπάτησε πάνω της

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε σήμερα 4/5 και οι παίκτες ετοιμάζονται να αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο παίκτης της μπλε ομάδας που θα αποχωρίσει - εδώ μπορείτε να δείτε ποιος - το επεισόδιο ξεκίνησε με σκηνές τρόμου.

Ο φόβος της Μαίη

Η Μαίη ένιωσε να περπατά πάνω της μία αράχνη και άρχισε να ουρλιάζει φοβισμένη. Την σκηνή συμπλήρωσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ωστόσο η Μαίη δεν μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό το περιστατικό. Δεν φαίνεται να έχει συνηθίσει τις συνθήκες επβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Expand player

«Αντώνη αγάπη μου...» - Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον αδερφό της Σοφιάννας

Οι παίκτες των μπλε είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού ήταν η νικήτρια ομάδα του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor 5.

Η Σοφιάννα επικοινώνησε με τον πατέρα και τον αδερφό της και όλοι σχολίασαν πως πρόκειται για όμορφο σόι γενικότερα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εντυπωσιάστηκε, μάλιστα, περισσότερο απ' όλους και φώναξε δυνατά: «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από' δω».

Αργότερα, εξήγησε πως λόγο του χώρου όπου εργάζεται, η ομορφιά είναι ένα από τα στοιχεία που παρατηρεί και του αρέσει να τονίζει σε έναν άνθρωπο και γι' αυτό ενθουσιάστηκε τόσο με τον αδερφό της συμπαίκτριάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζητούν να αποβληθεί ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor 5 - Τι συμβαίνει;

Survivor 5: Ο κακός "χαμός" στο Twitter με την κλίκα του ριάλιτι επιβίωσης - Οι χρήστες τους έκραξαν χωρίς τέλος