«Δεν έχω ηλικία» - "Ξέσπασε" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τα σχόλια που δέχεται

«Είπα ότι θα μείνω στα 25»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 5. Ένα από τα πράγματα που σχολιάστηκε ιδιαίτερα για τον συγκεκριμένο παίκτη ήταν το κομμάτι της ηλικίας του, καθώς το κοινό απορούσε για τα χρόνια εμπειρίας του στον χώρο του θεάματος και όλα όσα ανέφερε συχνά πυκνά όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, ο ίδιος θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις και ένα τέλος σε αυτό το θέμα, διότι υποστηρίζει πως είναι απαράδεκτο να γίνονται συζητήσεις για ένα τέτοιο ή και παρόμοιο θέμα, όπως είναι τα κιλά. Μάλιστα, τόνισε πως εκείνος είχε αποφασίσει πως η ηλικία του θα σταματούσε στην ηλικία των 25 και από τότε δεν τον απασχολεί η πραγματικότητα.

Expand player

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την ηλικία του

Σε πρώτο στάδιο προσπάθησε να αναλύσει από που ξεκίνησαν όλα: «Μπορείς να πεις ότι δεν έχω κοιλιακούς, αν και πια αρχίζουν και φαίνονται μετά από τα κιλά που έχασα. Μπορείς να πεις ότι θες για μένα, ότι είμαι άσχημος, ότι δεν με γουστάρεις, ότι δεν σ' αρέσει η συμπεριφορά μου, οτιδήποτε.

Αυτό που θέλω να πω και να τονίσω, είμαι ένα πάρα πολύ τίμιο παιδί, με πάρα πολύ ήθος, έχω μεγαλώσει πάρα πολύ δύσκολα και δεν μ' αρέσει καθόλου το ψέμα.

Γι' αυτό δημιουργήθηκαν εντάσεις και είμαι τύπος που κοιτάω στα μάτια και ό,τι συμβαίνει στο λέω εκείνη την ώρα, δεν κρατάω τίποτα μέσα μου. Είμαι οξύθυμος, είμαι της στιγμής, δεν κρατάω ποτέ κακία σε κανέναν. Άρα η ηλικία, επειδή ξεκίνησα με την Ρούλα Κορομηλά και με ανακάλυψε, τη γνώρισα τυχαία στα 17 και κάτι όταν ήμουν στη σχολή ακόμα και μου λέει "σε θέλω από αυριο" λέω τι είδε εκείνη και με θέλει από αύριο με ένα χτένισμα και μετά».

«Ακούγεται πολύ βαρύγδουπο ότι είναι 20 χρόνια στον χώρο. 20 χρόνια στον χώρο, αλλά ήταν τα 10 στο Λονδίνο. Eurovision που έκανα 12 συμμετοχές ήταν παράλληλα σε αυτά τα 20 χρόνια», πρόσθεσε.

Και έπειτα, ανέφερε: «Δεν μ' αρέσει η ταυτότητα στον άνθρωπο, δεν μ' αρέσει η σεξουαλική, η ηλικία, τα κιλά, το ύψος, τα χρήματα, δεν μ' αρέσει καθόλου. Ζούμε στο 2022. Είναι ντοπή να συζητάμε για τα κιλά, τις ηλικίες, τη σεξουαλικότητα του καθενός», ενώ κατέληξε: «Εγώ είπα κάποια στιγμή ότι θα μείνω στα 25, δεν έχω ηλικία».

«Ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε...»

Ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποκάλυψε κι ακόμη ένα περιστατικό με τον ίδιο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη στο οποίο τους "προστάτευσε".

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Η Ασημίνα έταξε τραγούδι στον Εμμανουήλ από τον Δάντη - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Μαρτίκας

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου για Κ. Εμμανουήλ : ''Δεν τον βλέπω καν! Είναι...''