Survivor 5: «Ήταν στόχος ζωής για εμένα» - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Όλες οι δηλώσεις του make up artist

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ήταν στόχος ζωής για εμένα» - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Το πρωί της Πέμπτης 2/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα του Survivor (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε) και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It». Μάλιστα η παρουσιάστρια τον κολάκευσε λέγοντάς του πως όταν μπαίνει μέσα σε έναν χώρο τραβάει όλα τα βλέμματα και όλα τα σχόλια πάνω του.

«Εκεί τα έκανα όλα τέλεια και αυτό γιατί ήταν όλα λάθος», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Στόχος ζωής το Survivor για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Και συνέχισε με πολύ βαρύγδουπες εκφράσεις: «Το Survivor για εμένα ήταν στόχος ζωής, ο οποίος εκπληρώθηκε. ήταν μία ανάγκη μου να μπω εκεί μέσα, γιατί για εμένα είναι το πιο όμορφο παιχνίδι επιβίωσης και ριάλιτι. Βέβαια αντιμετώπισα και εγώ αρκετές δυσκολίες

«Έχουν ριχτεί πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά δεν τα είχα ζητήσει με τόσο πάθος. Το ότι πήγα Λονδίνο και έκατσα 10 χρόνια, ότι έκανα σπουδαίες συνεργασίες, δεν τα είχα ζητήσει. Το Survivor δεν είναι έτσι.

Όταν με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή τον περασμένο Οκτώβριο με έπιασε μια ταχυπαλμία, άρχισα να χαίρομαι και το είδα όλο σαν έναν καινούργιο έρωτα», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρηση του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor 5 και επιστρέφει στην Ελλάδα και πίσω στην οικογένεια του. Ο παίκτης που απασχόλησε όσο κανέναν τόσο στην παραλία, όσο και στο Twitter, ενώ τσακώθηκε με όλους, θα κάνει σίγουρα συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα», είπε κατά την αποχώρηση του (δείτε εδώ πόσα λεφτά μάζεψε).

Πριν από λίγο λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν. Έστειλε τα φιλιά του, ενώ αποκάλυψε πως στην Ελλάδα θα φτάσει αύριο το μεσημέρι.