Survivor 5: Βρε βρε - Πόσα λεφτά συγκέντρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το παιχνίδι

Έμεινε στο παιχνίδι γύρω στις 9 εβδομάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Βρε βρε - Πόσα λεφτά συγκέντρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το παιχνίδι

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 5 και λέμε "ήταν" αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/5 αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών (δείτε εδώ το βίντεο της αποχώρησης).

Με το καλησπέρα σας ο Κωνσταντίνος κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα του με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών. Ωστόσο, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κι έτσι ο tik toker σε λίγες ημέρες θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, σίγουρα έχει πολλά να μας πει...

Δεν θα γυρίσει, όμως, με άδεια χέρια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στην αρχή, ο Κωνσταντίνος πάγωσε για λίγο την συμμετοχή του στο ριάλιτι αφού οι συζητήσεις με την παραγωγή δεν οδηγούσαν κάπου όσον αφορά το οικονομικό.

Αμοιβή χιλίων ευρώ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Στην αρχή εκείνος δεν ήταν ευχαριστημένος με την εβδομαδιαία αμοιβή που του προσέφεραν - υπερεκτιμώντας μάλλον τον εαυτό του - κι έτσι είχε πάρει την απόφαση να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο. Βλέποντας, όμως, από το σπίτι του το τι συμβαίνει στο νησί η επιθυμία του ήταν τόσο μεγάλη να βρεθεί εκεί που χτύπησε ξανά την πόρτα της παραγωγής και συμφώνησαν στα 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως αφού έκατσε κοντά στις 9 εβδομάδες εκεί, ο Κωνσταντίνος όταν επιστρέψει θα είναι πλουσιότερος κατά 9.000 ευρώ, άντε και λίγο παραπάνω! Εντάξει, δεν τον λες κι ακριβοπληρωμένο παίκτη. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ας πούμε πήρε πολλά περισσότερα (δείτε εδώ το ποσό). Ναυσικά θα μας πείτε είναι αλλά, ο Εμμανουήλ έκανε περισσότερο ντόρο άρα περισσότερα νούμερα οπότε τώρα νομίζω καταλαβαίνετε γιατί τους συγκρίνουμε...