Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Αναμενόμενο...

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Το σημερινό επεισόδιο 25/5 στο Survivor 5 ξεκίνησε με εντάσεις και καυγάδες και έτσι συνεχίστηκε. Στο συμβούλιο έγινε το έλα να δεις με αποκορύφωμα τη ρήξη του ζευγαριού Σπύρoυ - Βρισηίδας. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος και ο Εμμανουήλ . Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τελείωσε για ένα από τους δύο.

Τελικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εδώ στο youweekly.gr και επιβεβαιωθήκαμε, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Υπενθυμίζεται πως για ένατη φορά το κοινό κράτησε το Σπύρο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

Αυτός ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5

Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ στον Άρη

Στο χθεσινό επεισόδιο 24/5 παρακολουθήσαμε το πιο έντονο καυγά που έχει συμβεί στοSurvivor 5 με τις φωνές να μην έχουν τελειωμό. Η επόμενη μέρα, η σημερινή δηλαδή 25/5 ξεκίνησε με αποκαλύψεις που φαίνεται πυροδοτήθηκαν από το χτεσινό τσακωμό.

Ο Εμμανουήλ είπε στις κάμερες πως το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε με τους Κόκκινους λόγω της έντασης. Ακόμη, ανέφερε πως όλοι οι παίκτες πριν κάνουν κάτι είτε στην καλύβα είτε στο αγώνισμα πρέπει πρώτα να ρωτάνε τον Άρη λες και είναι ο ηγέτης, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να κάνει γιατί δεν του αρέσει.

Ο Εμμανουήλ έχει ακόμα τις επιφυλάξεις του με τα παιδιά μιας και εδώ και δύο μέρες, όπως σχολίασε «τα έχουν βάλει» μαζί του. Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν συνεχίζει να παίρνει το μέρος του, παρόλο που χθες τον έκραζε άσχημα. «Άρη μπορώ να κάνω εκείνο, μπορώ να κάνω το άλλο. Εμένα αυτό με ενοχλεί γιατί δεν είναι ο Άρης αρχηγός»