Survivor 5: Θα μπορούσε και καλύτερα - Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ποιο ήταν το deal με τον Ατζούν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Θα μπορούσε και καλύτερα - Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν η "ήρεμη" δύναμη του Survivor, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει αρκετά με την παρουσία της και για τις κινήσεις της στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό. Τελικά όμως αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι, με όχι τόσο γεμάτες τσέπες, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα και συγκριτικά και με άλλους παίκτες.

Με πόσα γύρισε η Ναυσικά;

Η πρώην παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι παίρνοντας 2.500 ευρώ την εβδομάδα, οπότε, μετά από 20 εβδομάδες, πήρε 50.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο από άλλους συμπαίκτες της όπως για παράδειγμα η Μυριέλλα (δείτε εδώ πόσα παραπάνω πήρε). Σε αυτό φυσικά ένα μερίδιο ευθύνης έχει και η ίδια καθώς αυτή την συμφωνία έκλεισε, όμως ίσως είναι λίγο άδικο καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φέρει αρκετά καλά νούμερα στον Ατζούν μιας και τα επεισόδια έκαναν θεαματικά νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό συνέβαλε και εκείνη με όσα γίνονταν.

Με μισογεμάτες τσέπες γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Βγήκε από το Survivor και έγινε άλλος άνθρωπος

Πριν από λίγες μέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 καθώς μετά από 4 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για λόγους υγείας(δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο).

H Ναυσικά προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στους ρυθμούς της. Έτσι λοιπόν μετά από πέντε μήνες με το μαγιό της και απεριποίητη, ήθελε να κάνει είναι μια εντυπωσιακή και περιποιημένη εμφάνιση. Βάφτηκε, χτενίστηκε, ντύθηκε ωραία και βγήκε.

«Μετά από πέντε μήνες ανεμελιάς μου φαίνεται περίεργο να βάφομαι και να χτενίζομαι, νομίζω όμως ότι τα κατάφερα καλά σήμερα. Σχεδόν δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου μπορώ να πω. Κι εσείς νομίζω το ίδιο. όλα καλά όμως. Σήμερα πάω για ένα ωραίο φαγητάκι μετά από πέντε μήνες με καρύδα», λέει η ίδια μέσα από τα βίντεο που μοιράστηκε χτες 20/5 με τους followers της.

Μάλιστα, για την έξοδό της φαίνεται πως επέλεξε ένα πολύ σικάτο κίτρινο κοστούμι. Η πρώτη της βραδινή έξοδος ήταν σε μαγαζί στον Άλιμο μαζί με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το Χάρη Σιανίδη.

ναυσικα παναγιωτακοπουλου εξοδος

ναυσικα παναγιωτακοπουλου εξοδος μετα το survivor