Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Φανερά μαυρισμένη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πριν από λίγα λεπτά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 καθώς μετά από 4 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για λόγους υγείας.

Μάλιστα, ο φακός του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί για να απαθανατίσει την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου όπως θα δείτε και εσείς από τις αποκλειστικές φωτογραφίες της η ίδια είναι φανερά μαυρισμένη αλλά και αδύνατη.

Η επιστροφή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά το Survivor 5

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Survivor 5

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Επιστροφή στην Ελλάδα
Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Παίρνω αγωγή για να..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς για την υγεία της μετά το Survivor 5

Την Κυριακή 17/5, παρακολουθήσαμε στο Survivor πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, για λόγους υγείας, τους οποίους αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια στο Happy Day. Την Τρίτη 17/5 η πρώην παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα και στην εκπομπή Love Ιt έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».