The Voice: «Δυσκολεύομαι...» - Αμηχανία στο πλατό με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Τι συνέβη;

Μπορεί στο προηγούμενο επεισόδιο του The Voice of Greece να έγινε ο κακός χαμός με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ γιατί), παρόλα αυτά στο σημερινό (21/1) στο στόχαστρο βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Η ίδια κλήθηκε να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση και δεν ήταν καθόλου απλό στο μυαλό της.

Η Νικολέττα Πλακίδα, ο Πάνος Μανιάτης και ο Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πείσουν την coach της ομάδας τους και έτσι να περάσουν στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού ή έστω να τους "κλέψει" κάποιος από τους υπόλοιπους κριτές με το steal button.

Expand player

Σε δύσκολη θέση η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice

Η Νικολέττα Πλακίδα ερμήνευσε «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», ο Πάνος Μανιάτης το «Όταν είσαι εδώ» και ο Στάθης Μπαλάφας το «Απόψε θα 'θελα». «Δυσκολεύομαι η αλήθεια είναι αλλά πρέπει να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω με τον Στάθη», σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια ενθουσιάζοντας το κοινό που βρέθηκε στο πλατό.

Δυστυχώς, κανένας άλλος coach δεν πάτησε το "μαγικό" κουμπί και ως αποτέλεσμα οι δύο διαγωνιζόμενοι που έμειναν πίσω, αποχώρησαν οριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The voice: Τραγούδησε Βίσση και άφησε άφωνο τον κριτή - Ο μεγάλος ενθουσιασμός του Μουζουράκη

The voice: «Σε συλλαμβάνω συνέχεια να...» - Σε δύσκολη θέση ο Σάκης Ρουβάς με παίκτη