The voice: «Σε συλλαμβάνω συνέχεια να...» - Σε δύσκολη θέση ο Σάκης Ρουβάς με παίκτη

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The voice: «Σε συλλαμβάνω συνέχεια να...» - Σε δύσκολη θέση ο Σάκης Ρουβάς με παίκτη

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο ήταν αυτό του Σαββάτου 14/1 στο Ther voice καθώς από τη μία οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και από την άλλη οι κριτές να διαλέξουν τον καλύτερο (δείτε εδώ την ανακοίνωση για τη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι).

Ο Σάκης Ρουβάς σε ό,τι αφορά το κομμάτι των επιλογών φάνηκε να είναι σε δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα με έναν παίκτη, που φυσικά εκείνος είχε διαλέξει.

Ανάμεσα λοιπόν στους Ελένη Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Λιουνέας και ο Γιάννης Λιάγκουρης κατά τα Knockouts, ο Ρουβάς θεώρησε, πως ο Γιάννης είχε τη χειρότερη απόδοση.

Η παίκτρια που προτίμησε ο Σάκης Ρουβάς στο The Voice

«Γιάννη μου, έχεις μια υπέροχη φωνή και μ’ αρέσει πάρα πολύ η χροιά σου. Έχεις έκταση και μου αρέσει πολύ η φωνή σου. Έχω όμως ένα πρόβλημα μαζί σου. Σε συλλαμβάνω συνέχεια να στονάρεις.

Δηλαδή δεν είσαι στον τόνο! Αυτό λοιπόν είναι κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος γιατί ίσως να μην το ακούς κιόλας. Εσύ άκουγες ότι έφευγες λίγο από τον τόνο; Δεν το καταλάβαινες και αυτό είναι το πρόβλημα. Κατάλαβες τι γίνεται;», κατέληξε ο Σάκης Ρουβάς.