Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου με την... - Ο κακός χαμός την Δευτέρα 30/1

Μάριε πες αλεύρι...

Instagram/@eleftheria_elle

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης 25/1 να αποχώρησε από το Survivor All Star το... ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου, η Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε στο αυτί λίγο πριν φύγει) αλλά την Δευτέρα 25/1 ετοιμάζεται να μπει η... σχέση αυτού, Ελευθερία Ελευθερίου!

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Expand player

Το πρωί της Πέμπτης 26/1 προβλήθηκαν στον αέρα του Happy Day δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που πρόδωσε πως θα μπει στο Survivor. Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τώρα που χώρισα, θα ήθελα να πάω στο Survivor. Έχει γίνει κάποια κουβέντα. Πιστεύω ότι όλα είναι από την παραγωγή, με βάση το πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι. Βλέπουμε ότι οι εξελίξεις τρέχουν. Το ότι χώρισα και θέλω να μπω στο παιχνίδι είναι γιατί… “φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια”. Είναι πάρα πολύ επώδυνος ο χωρισμός, ειδικά όταν υπάρχει αγάπη και συνεχίζουν τα συναισθήματα και υπάρχουν, είναι σαν ένας θάνατος. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να εμπιστευτώ ξανά έναν άνθρωπο».

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις αυτές η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως την πληροφόρησαν ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα ενταχθεί στο παιχνίδι την Δευτέρα μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Το τι θα συμβεί όντως... αναμένουμε να το δούμε στις οθόνες μας!

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου πήρε πολύ βαριά όλο αυτό με τον Μάριο και σκεφτόταν πραγματικά να μην μπει αλλά λόγω οικονομικής συμφωνίας τελικά είπε το «ναι».

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, story που την δείχνουν να βρίσκεται στο κομμωτήριο και να ανανεώνει το look της... Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το παιχνίδι ή είναι η ιδέα μας;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Αποκάλυψη - Οι τελευταίες λέξεις που είπε ο Βασάλος στην Βαλαβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Survivor All Star: «Ας της κλείσει το στόμα κάποιος επιτέλους» - Σύσσωμο το Twitter κατά της Καρολίνας