Survivor All Star: «Ας της κλείσει το στόμα κάποιος επιτέλους» - Σύσσωμο το Twitter κατά της Καρολίνας 

Δεν θέλουν καν να την βλέπουν στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ας της κλείσει το στόμα κάποιος επιτέλους» - Σύσσωμο το Twitter κατά της Καρολίνας 

Ο κακός χαμός σημειώθηκε λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου μεταξύ της Καρολίνας και της Εύης στο αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο με το καλημέρα είχε εντάσεις και τσακωμούς (δείτε εδώ τι έγινε στην καλύβα μεταξύ Κρις - Μαριαλένα - Καρολίνα).

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας αναφέρθηκε στην χθεσινή του ψήφο στην Εύη, τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή και πως την είχε ήδη ενημερώσει, ωστόσο η Εύη πειράχτηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, άκουσε την ώρα που κοιμόταν την Καρολίνα να του λέει να την ψηφίσει, μιας και δεν έχει φέρει νίκες αυτή τη βδομάδα.

«Άκουσα πως η Καρολίνα μίλησε με τον Ηλία και είπε πως η Εύη αυτή την εβδομάδα δεν έχει φέρει νίκες οπότε το σκέφτηκα και γι’ αυτό την ψήφισα. Ενώ εγώ είχα μιλήσει αλλιώς με τον Ηλία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Τότε, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, κατηγορώντας την Εύη πως εκείνη την ψήφισε χωρίς να έχει καμία δικαιολογία παρόλο που ήταν κοντά.

Τα σχόλια στο Twitter κατά της Καρολίνας

Τις εξελίξεις αυτές φυσικά τις σχολίασαν κι οι χρήστες στο twitter, όπως κάνουν άλλωστε και σε κάθε επεισόδιοι, οι οποίοι στην υποστήριξαν την Εύη, εκφράζοντας την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά της Καρολίνας στο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Καρολίνα Καλύβα η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει τα όσα λέγονται για την ίδια από τις εκπομπές, ενώ θα πρέπει να πάει τα πάρει και το αυτοκίνητό της από το σπίτι του Bo, που και την χώρισε δημόσια και την είπε σκουπίδι στο πανελλήνιο.