Survivor All Star: «Επειδή βλέπω έναν τόνο ειρωνείας..» - Χαμός στην καλύβα με Κρις, Μαριαλένα και Καρολίνα

Συνεχίστηκαν οι εντάσεις και μετά το συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Επειδή βλέπω έναν τόνο ειρωνείας..» - Χαμός στην καλύβα με Κρις, Μαριαλένα και Καρολίνα

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 25/1 κι όπως φαίνεται ούτε απόψε θα λείψουν οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι φωνές μιας και από τότε που αποκαλύφθηκαν οι κρυφές συναντήσεις Μαριαλένας - Καρολίνας με Σάκη - Μάριο έχει γίνει ο κακός χαμός.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό 24/1 συμβούλιο του νησιού, ο Κρις έστησε στον τοίχο τις 2 κοπέλες και ειδικότερα την Καρολίνα, με τον ίδιο να τις κατηγορεί πως κάνουν κακό στην ομάδα τους και πως αποκαλύπτουν στρατηγικές και μυστικά των Μπλε στους Κόκκινους.

Φυσικά, τόσο τα κορίτσια όσο και τα 2 αγόρια διέψευσαν όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως δεν του αρμόζει να λέει πράγματα για τα οποία δεν ήταν παρών, μιας και ο Κρις μπήκε μόλις στο παιχνίδι (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Ο κακός χαμός στην καλύβα μεταξύ Μαριαλένας - Καρολίνας - Κρις

Οι εντάσεις λοιπόν αυτές συνεχίστηκαν και έπειτα στη καλύβα, με την Μαριαλένα και την Καρολίνα να τον στήσουν στον τοίχο και να του αναφέρουν πως καλύτερο είναι τις σκέψεις του να τις εκφράζει κατευθείαν στην ομάδα του και όχι ενώπιων όλων στο συμβούλιο.

Το αιχμηρό σχόλιο του Χρήστο Δάντη για Καρολίνα, Πρίαμο & Μπο μετά την απιστία

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Super Κατερίνα, την Τετάρτη 25/1 και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα εξηγώντας πως είναι στο πλευρό του συναδέλφου του και θεωρεί πως ακόμη κι αν έγινε με άσχημο τρόπο η αποκάλυψη, τουλάχιστον κατάλαβε πως υπήρχαν δίπλα του άτομα που δεν του έκαναν καλό.

«Ο Μπο είναι ένας διακεκριμένος δημιουργός, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής του ραπ και παίζει δύο πολύ δύσκολα μουσικά όργανα, για μένα αυτό είναι ο Μπο. Χαίρομαι πολύ για αυτόν γιατί από ό,τι φαίνεται έπεσε σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν εκτιμούσαν αυτό που είναι και ήταν έτοιμοι να τον εκθέσουν ανά πάσα στιγμή. Οπότε γλίτωσε από μία κακοτοπιά.

Είναι αστείο που λένε ότι το τραγούδι που θα βγάλουμε είναι στημένο. Καλά έκανε και έκανε την τηλεοπτική εμφάνιση. Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται είναι αστείες. Δεν κρίνω κανέναν, αλλά όταν υπερβαίνει τα όρια της ανθρωπιάς και αρχίζει ο εξευτελισμός δεν είναι ωραίο», είπε χαρακτηριστικά.