Survivor All Star: "Σκοτωμός" στο συμβούλιο - Ο Κρις έστησε στον τοίχο Μαριαλένα και Καρολίνα

Η παρέμβαση του Μάριου Πρίαμου

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Γεμάτο εντάσεις, σπόντες και τσακωμούς είναι το αποψινό 24/1 επεισόδιο του Survivor All Star, με αφορμή τις κρυφές συναντήσεις Μαριαλένας - Σάκη και Καρολίνας - Μάριου, κάτι που έχουν σχολιαστεί φοβερά από όλους αλλά φυσικά και από τους ίδιους, αλλά και οι τσακωμοί του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο (δείτε εδώ τον λόγο).

Οι τσακωμοί στο αποψινό (24/1) συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star

Στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία των μαχητών, ολοκληρώνοντας έτσι τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι είναι) ξεκίνησαν οι λογομαχίες. Οι μαχητές κλήθηκαν να μιλήσουν και συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ο Κρις και ξεκίνησε να λέει την άποψη του, η Μαριαλένα και η Καρολίνα τον έστησαν στον τοίχο και δεν τον άφηναν να πει την γνώμη του, θέλοντας να του τονίσουν οτι δεν είναι ούτε εβδομάδα στο παιχνίδι και δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι συμβαίνει.

Στην συνέχεια, ο Μάριος του είπε πως δεν γίνεται να λέει κάτι τέτοιο και ότι το κάνει για προβολή και μόνο. Αμέσως, του απάντησε ο Κρις και του είπε πως δεν ισχύουν αυτά που λέει.

«Η ψηφοφορία είναι αγωνιστική με κάποια άλλα στοιχεία», συμπλήρωσε ο Μάριος.

«Δεν έχω βρει τρόπους για προβολή και ούτε θέλω να βρίσκομαι στην επιφάνεια.», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Το Twitter δίκασε Μάριο και Καρολίνα

Ποιος να το πίστευε πως η Καρολίνα που κάποτε έκραζε τα ζευγάρια του Survivor, φέτος στο All Star, θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες αλλά για το τι κάνει τα βράδια στο δάσος με τον Μάριο Πρίαμο, τη νέα της σχέση ή μήπως να πούμε καλύτερα αγάπη;

Όταν το κατανοείς πως σε έχει δείξει η κάμερα να φιλιέσαι με κάποιον και ξέρεις ότι έξω έχεις σχέση, προσπαθείς να πεις έστω μια συγγνώμη. Δεν είναι κακό να ερωτευτείς άλλον ενώ είσαι σε σχέση. Αλλά να βγαίνει η Καρολίνα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να λέει πως… δεν αφορά κανέναν το τι θα κάνει, απαντώντας στην Ασημίνα που θέλησε να υπερασπιστεί τον Μπο, (δείτε εδώ τι δήλωσε στις κάμερες) τότε δικαιολογημένα θα ακούσεις τα εξ αμάξης από το κοινό.

Η Καρολίνα βγήκε και είπε ότι αγαπιούνται με τον Μάριο, ότι δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να είναι μαζί κι ότι αν είναι να τιμωρηθεί όλη η ομάδα της, αυτή θα ξαναπαραβεί τους κανόνες!

... όπως ήταν αναμενόμενο!