Survivor All Star: «Επειδή ξέρω κάποια πράγματα, δεν μου φαίνεται σωστό από την πλευρά της...» - Όλο το παρασκήνιο για την απιστία της Καρολίνας με τον Πρίαμο στην καλύβα

Ένας ένας μαρτύρησαν τι είδαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Επειδή ξέρω κάποια πράγματα, δεν μου φαίνεται σωστό από την πλευρά της...» - Όλο το παρασκήνιο για την απιστία της Καρολίνας με τον Πρίαμο στην καλύβα

Από το Σάββατο 21/1 έχει διαρρεύσει ένα βίντεο με δύο παίκτες του Survivor All Star από τις δύο ομάδες, οι οποίοι βρίσκονται κρυφά από όλους μόλις αρχίζει να πέφτει ο ήλιος. Πολλοί θα πίστευαν πως πρόκειται για κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα ζευγάρια, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για παράδειγμα (δείτε εδώ το φιλί τους μπροστά σε όλους).

Παρόλα αυτά, έχει ήδη γίνει γνωστό πως πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο. Οι συμπαίκτες της πρώτης θέλησαν να της δείξουν εμμέσως πως έχουν καταλάβει τι γίνεται μεταξύ τους, αλλά εκείνη το έπαιξε ανήξερη και αδιάφορη.

Η αποκάλυψη για την σχέση της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star

Στην κάμερα του ΣΚΑΪ, όμως, κανείς δεν αντιστάθηκε και είπαν όλα όσα βλέπουν να συμβαίνουν ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα. Πρώτος από όλους ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο και πως οι δυο τους φεύγουν και βρίσκονται συγκεκριμένες ώρες.

Ο Μάριος μιλώντας με τον Σάκη ανέφερε πως δεν ξέρει πως είναι να του λείπει η κοπέλα του γενικότερα, αλλά στην περίπτωση που την είχε μέσα στο παιχνίδι θα το προτιμούσε και ας ήταν σε διαφορετικές ομάδες, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Κατσούλη και της Ρουμελιώτη.

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη, ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να λείπει στον Σάκη η Μαριαλένα αφού βρίσκονται συνέχεια στα κρυφά και εκείνοι, αλλά εξήγησε πως δεν είναι οι μόνοι, αφού κι αυτός έχει δει τις περίεργες κινήσεις του Πρίαμου και της παίκτριας των μαχητών.

Η Ασημίνα, επίσης, αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα σχέση που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι, λέγοντας πως βλέπει ότι έχουν έρθει κοντά, χωρίς να γνωρίζει τι κάνουν όταν βρίσκονται, αλλά τόνισε πως δεν της φαίνεται ωραίο, επειδή ξέρει κάποια πράγματα για την Καρολίνα και το θεωρεί, εμμέσως, ανήθικο.

Τον λόγο πήρε τέλος και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και τα έβαλε με τους δύο διαγωνιζόμενους διότι θεωρεί πως θα έπρεπε να μείνουν συγκεντρωμένοι στους αγώνες, ενώ η συμπεριφορά τους παραπέμπει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης: Χάος στο συμβούλιο! Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση