Survivor All Star: «Πολλά χρόνια καψούρα» - Έτρεξε να φιλήσει τον Σάκη μπροστά σε όλους η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Έμεινε άναυδος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πολλά χρόνια καψούρα» - Έτρεξε να φιλήσει τον Σάκη μπροστά σε όλους η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να βρίσκεται στα πρόθυρα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμα στο Survivor All Star που να μαρτυρά πως θα πραγματοποιήσει αυτό το σενάριο (δείτε εδώ τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα).

Φαίνεται πως ο έρωτάς του με την καλή του δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κυριακής 22/1, μάλιστα, οι δυο τους είχαν μία πολύ τρυφερή στιγμή μπροστά σε όλους. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά, λέγοντάς του πως δεν τον ξέχασε και ο Γιώργος Λιανός την παρότρυνε να του τα πει από κοντά με εκείνη να πηγαίνει τρέχοντας να τον αγκαλιάσει.

Το φιλί του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor All Star

Ντράπηκε, όμως, να τον φιλήσει στο στόμα και έμεινε σε ένα απλό φιλί στο μάγουλο. Εκείνος "τα έχασε" και δεν ήξερε τι να πει, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να τον πειράζουν.

Υπάρχουν, βέβαια, και στιγμές που ντροπή δεν βρίσκει χώρο ανάμεσά τους...

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από το Survivor All Star (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς). Οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης και η αφαγία την γονάτισαν.

Όλα αυτά τα έβλεπε και ο Σάκης Κατσούλης και είχε πέσει κι αυτός ψυχολογικά. Μια συνάντηση μαζί της ίσως καλυτέρευε τα πράγματα κι έτσι κι έγινε!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, οι δυο τους συναντήθηκαν στη ζούγκλα κι έζησαν κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν σε κάποια πράγματα όσον αφορά το Survivor και την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Σάκη έχει πέσει πάνω του να τον φάει για την υποστήριξη που δείχνει στην Μαριαλένα στα αγωνίσματα. Δεν τους αρέσει και εκείνος το σέβεται. Τέλος πάντων, το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό ήρθε κοντά. Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε παράβαση κάποιου κανόνα αφού οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν και να κάνουν σε γενικές γραμμές ότι θέλουν αρκεί να μην πάει ο ένας στην παραλία του άλλου και κλέψει προμήθειες κλπ.

Βέβαια, αυτοί οι δυο δεν ήταν οι μόνο που απομονώθηκαν μακριά από όλους...