Survivor All Star 22/1: Χάος στο συμβούλιο! Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το περιμένατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star 22/1: Χάος στο συμβούλιο! Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το αποψινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star δεν πρέπει να το χάσετε! Ο Ατζούν τα κατάφερε έτσι για να έχει από όλα, ένα νέο ειδύλλιο που έχει προκαλέσει σκάνδαλο, έναν δυνατό αγώνα, αλλά και να προκαλέσει το απόλυτο χάος στο συμβούλιο του νησιού.

Ήδη έχουμε πάει μια γεύση από το trailer σχετικά με το τι θα παρακολουθήσουμε! Θα αποκαλυφθεί η σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, με τον Γιώργο Λιανό να τους κάνει σκληρή προειδοποίηση πως θα αναγκαστούν να τους διώξουν από το παιχνίδι αν συνεχίσουν να απομονώνεται στην παραλία (μην ξεχνάμε πως είναι και αντίπαλοι).

Όπως είναι λογικό και επόμενο οι παίκτες θα "πέσουν να τους φάνε", ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα ξεκινήσουν πολλοί ψίθυροι με το σκάνδαλο που θα σκάσει, αφού και οι δυο έχουν σχέση - δείτε την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Όσον φορά τον αγώνα η ομάδα των Διάσημων θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι ακόμη και με την Κατερίνα Δαλάκα εκτός στίβου μάχης λόγω προβλήματος με την υγεία της, και οι παίκτες της θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Από την άλλη οι Μπλε θα έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ήδη μετρούν δυο απώλειες, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Περικλή Κονδυλάτου, όμως θα τους αντικαταστήσουν δυο νέα πρόσωπα - δείτε εδώ ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι ο παίκτης που θα βγει στον τάκο, όμως δεν θα αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και θα επικρατήσει ο χαμός στην ομάδα τους.

Survivor All Star 22/1 υποψήφιος αποχώρηση

Ο άγριος καβγάς του πίσω από τις κάμερες και η απόφαση της παραγωγής

Στο τελευταίο επεισόδιο του νησιού, ο Τάκης τσακώθηκε άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αφού σχολιάστηκαν οι επιδόσεις όλων των παικτών ο μισθοφόρος πήρε τον λόγο και θέλησε να μιλήσει για κάτι που τον ενόχλησε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος παραπονιέται για πόνους που έχει, με ποδοσφαιρίστρια να του απαντά πως και εκείνος σχολιάζει συνεχώς πως είναι πολύ κακή αθλητικά παίκτρια.

Ο τσακωμός τους λοιπόν συνεχίστηκε και πίσω από τις κάμερες. Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω το σημείο που γίνονται τα γυρίσματα του συμβούλιου, η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που έφερε την οργή της παίκτριας.

Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο - δείτε εδώ βίντεο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, λόγω του ότι το επεισόδιο ξέφυγε από τα όρια και χρειάστηκε να επέμβει η παραγωγή, και οι δυο παίκτες παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες, τον διαπληκτισμό που φτάνει στο σημείο να βρεθούν ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Η παραγωγή έχει προβληματιστεί πολύ, αφού δεν ξέρει πως μετά από αυτό το επεισόδιο θα μπορέσει να γίνει συνύπαρξη Τάκη και Ασημίνας. Υπό τις περσινές και προπέρσινες συνθήκες θα είχαν αποχωρήσει ήδη και θα επέστρεφαν πίσω στην Ελλάδα.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η τύχη των δυο παικτών, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν τελικά μείνουν ή φύγουν από το Survivor.