Survivor All Star trailer 22/1: «Εκπομπή ερωτικού περιεχομένου» - "Τσακώνουν" την δεσμευμένη Καρολίνα & τον Πρίαμο στην ζούγκλα

Δείτε στο βίντεο καρέ καρέ τις ερωτικές τους στιγμές! Τι θα πει άραγε ο Μπο για αυτό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 22/1: «Εκπομπή ερωτικού περιεχομένου» -

Σήμερα Κυριακή 21/1 πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό Survivor All Star και αυτό γιατί εκτός του ότι θα μπουν τρεις νέοι παίκτες, δυο στην Μπλε και ένας στην Κόκκινη, θα αποκαλυφθεί η παίκτρια με την οποία ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά και έχουν αναπτύξει μια πιο προσωπική σχέση.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες τρία νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι για να μπουστάρουν τις δυο ομάδες και ήδη γνωρίζουμε ποια είναι αυτά - δείτε εδώ! Ένας θα αντικαταστήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δυο Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλή Κονδυλάτο αντίστοιχα.

Στο trailer είδαμε τα χέρια τους - πρόκειται για μια γυναίκα και δυο άνδρες - ενώ και οι παίκτες που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησαν να σχολιάζουν την είσοδο τους, μέχρι στιγμής όμως καθόλου αρνητικά παρόλο που είναι γνωστό πως οι 26 παίκτες πριν φύγουν για το Survivor είχαν πει σε Ατζούν και παραγωγή πως δεν θέλουν μπουν παίκτες στη συνέχεια του ριάλιτι.

Πρίαμος και Καρολίνα σε σχέση στο Survivor All Star

Τώρα όμως ερχόμαστε στο φλέγον θέμα του All Star! Όλη την εβδομάδα σχολίαζαν οι εκπομπές πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πολλές φορές χάνονται στην ζούγκλα για να απομονωθούν και να μην τους τραβάνε οι κάμερες.... Έλα όμως που τους "τσάκωσαν" στα πράσα!

Η κοπέλα αυτή λοιπόν είναι η Καρολίνα Καλύβα που έχει σχέση εδώ και 1μιση μήνα με τον Μπο, ο οποίος γυρνάει στα κανάλια και μιλάει για τον όμορφο έρωτα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους.

Όπως θα δείτε στο trailer, τους έπιασαν να φιλιούνται σε καλύβα μέσα στο δάσος, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα αποκαλύψει πως απομονώνονται συνέχεια παραβιάζοντας τους κανόνες. Καρολίνα και Μάριος θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν, με την πρώτη να λέει πως του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια (βέβαια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι).

Παρόλα αυτά, θα τους ανακοινωθεί τι θα συμβεί, τι θα γίνει αν αυτό επαναληφθεί!

Δείτε επίσης, γιατί ποιο λόγο λένε πως ο Τάκης Καραγκούνιας κινδυνεύει να αποχωρήσει!