Survivor All Star: Τρεις έφυγαν, τρεις μπαίνουν - Η γυναίκα και οι δυο άντρες που μπαίνουν την Κυριακή 22/1

Ο ένας φημολογούνταν ότι τους είχε ρίξει άκυρο αλλά τελικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Τρεις έφυγαν, τρεις μπαίνουν - Η γυναίκα και οι δυο άντρες που μπαίνουν την Κυριακή 22/1

Μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) ο Άγιος Δομίνικος μετρά στο σύνολο τρεις απουσίες. Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από την κάλπη ο Περικλής Κονδυλάτος και οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, λοιπόν, θα υπάρχουν νέες προσθήκες γενικά στο παιχνίδι κι αυτό γιατί φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι ίσως η πιο σκληρή εκδοχή του ριάλιτι και ο Ατζούν έχει προετοιμαστεί για πολλές οικειοθελής αποχωρήσεις. Στην αναμονή υπάρχουν πολλά ονόματα άλλωστε γι' αυτό... why not;

Ποιοι είναι οι νέοι Survivors

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό μας, η παραγωγή θα εντάξει την Κυριακή 22/1 τον Κρις Σταμούλη, την Ρία Κολοβού και τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος φερόταν να έχει διαπληκτιστεί με την παραγωγή αφού ήταν να μπει από την πρώτη φουρνιά αλλά τελικά λόγω τραυματισμού έκατσε εκτός και την θέση του πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Να σημειωθεί πως αργότερα θα έχουμε κι άλλες προσθήκες και ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Ορέστης Τσανγκ. Λέτε αυτοί οι δυο να ταξιδεύουν εκτάκτως για το νησί γιατί η Ασημίνα και ο Τάκης θα αποβληθούν τελικά; Διαβάστε περισσότερα εδώ.