Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Έμεινε δυο εβδομάδες φέτος στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μετά και την τελευταία αποχώρηση από το Survivor All Star, συνειδητοποιήσαμε τόσο εμείς όσο και οι παίκτες πως το κοινό φέτος σκέφτεται εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει σημασία αν σε προηγούμενες σεζόν ήσουν δημοφιλής, συζητήθηκες πολύ ή έξω από το ριάλιτι είσαι λίγο ή πολύ επώνυμος... Το φευγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ανέτρεψε τα πάντα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε από την κάλπη αλλά η τρίτη που αποχώρησε από το παιχνίδι γενικά. Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα - την πρώτη ουσιαστικά στον Άγιο Δομίνικο - έφυγε οικειοθελώς η Βρισηίδα (δείτε εδώ πόσα πήρε) ενώ από την πρώτη ψηφοφορία του νησιού αδύναμος κρίκος στάθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Πως σας φαίνεται, όμως, το γεγονός πως ο Περικλής που αποχώρησε πρώτος πήρε περισσότερα λεφτά από την Ευρυδίκη που έμεινε παραπάνω εβδομάδες;

Τι συμβαίνει με τα οικονομικά των Survivors

Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά ο Ατζούν φέτος έβαλε μια εξτρά ρήτρα στο συμβόλαιο των παικτών. Μπορεί να υπέγραψαν όλοι για 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά ο πρώτος που θα αποχωρούσε, όποιος κι αν ήταν αυτός, θα ανταμειβόταν για έναν ολόκληρο μήνα! Δηλαδή ο Περικλής Κονδυλάτος που έμεινε μια εβδομάδα στο νησί πήρε 20.000 ευρώ ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έμεινε 2 εβδομάδες πήρε 10.000 ευρώ!

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας