Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Με πολύ λιγότερα από όσα φαντάζεστε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Σας το είχαμε γράψει πολύ πριν συμβεί, εδώ στο Youweekly.gr! Η Βρισηίδα Ανδριώτου καταπιεζόταν πολύ, οριακά από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο και ο Γιώργος Λιανός της ανακοίνωσε πως θα είναι σε ξεχωριστή ομάδα από τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star. Αξέχαστη έχει μείνει η γκριμάτσα της (δείτε εδώ το βίντεο).

Το βράδυ της Τρίτης 10/1, λοιπόν, με δάκρια στα μάτια ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι κι αφού έκανε μια θερμή αγκαλιά στον σύντροφό της (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο) έσβησε την δάδα της, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για το ξενοδοχείο όπου φιλοξενεί τους παίκτες για λίγα 24ωρα, πριν επιστρέψουν στην πατρίδα. Και μιλάμε για ξενοδοχειάρα έτσι... μέχρι και ντίσκο έχει (δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό). Φεύγοντας είπε στον Μαρτίκα να μην αργήσει να επιστρέψει. Εκείνος αποκάλυψε πως βρέθηκε για πολλά λεπτά σε μεγάλο δίλημμα. Να πάει μαζί της ή να μείνει Άγιο Δομίνικο; Έμεινε τελικά, γιατί όπως είπε, κάποιοι περιμένουν πολλά από εκείνον.

Κανείς δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει την ατάκα του. Τι να εννοούσε άραγε με αυτό; Εμάς πάντως το μυαλό μας πάει στο χρηματικό έπαθλο. Τα λεφτά είναι καλά, και ο Μαρτίκας ως γνωστόν κάνει πολλές δωρεές και φιλανθρωπίες και σίγουρα ένα κομμάτι των χρημάτων που θα λάβει από την παραγωγή θα το αξιοποιήσει κάπως έτσι.

Οι αμοιβές του Survivor All star

Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες όσον αφορά την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί όλοι - με λίγες εξαιρέσεις - να παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος από το ριάλιτι θα πληρωθεί για έναν ολόκληρο μήνα, δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ!

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Βρισηίδα και ο λόγος είναι απλός: Αποχώρησε οικειοθελώς. Αυτός ήταν ένας όρος που είχε μπει στο συμβόλαιο. Αυτό με τα 20.000 ευρώ ισχύει για όποιον φύγει στην πρώτη αποχώρηση από την ψηφοφορία του κοινού - που μιας και το έφερε η κουβέντα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (11/1) και το Youweekly.gr έχει ήδη μια ιδέα για το ποιος θα αποχωρήσει (δείτε εδώ).

Η Βρισηίδα, λοιπόν, θα φύγει με 5.000 ευρώ. Μια εβδομάδα έκατσε - σχεδόν - οπότε αυτό της αναλογεί! Για να δούμε τι θα κάνει ο Μαρτίκας...

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση

«Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι». Και έπειτα εξήγησε: «Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες».

«Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε πως ίσως κάποιοι να θεωρούν πως τα παράτησε αλλά: «Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε».

Εκείνη στον καλό της το είπε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις» και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει».