Survivor all Star spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (11/1)

Και δεν είναι αυτός που φαντάζεστε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all Star spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (11/1)

Και είναι πλέον γεγονός. Απόψε (11/1) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αποχώρηση από το Survivor All Star, μετά αυτής της Βρισηίδας Ανδριώτου, φυσικά, που έγινε οικειοθελώς το βράδυ της Τρίτης 10/1 (δείτε εδώ το βίντεο).

Τέσσερις υποψήφιοι: Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των Κόκκινων και Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος από την ομάδα των Μπλε.

Survivor All Star - 1η αποχώρηση

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας - αν και είναι ανεπιβεβαίωτες - ΔΕΝ θέλουν τον Περικλή να αποχωρεί από το ριάλιτι. Ο σχεδιαστής φαίνεται πως έχει δημιουργήσει από την πρώτη φορά που συμμετείχε ένα συγκεκριμένο κοινό. Φαβορί για την έξοδο είναι ο Αναγνωστόπουλος μέχρι στιγμής! Το σίγουρο spoil θα το έχουμε σε λίγο, όμως!

UPDATE: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά! Διαβάστε το εδώ!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Θα κάνουν "ντου" σύντομα - Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που θα βάλουν φωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης

Να σημειωθεί πως ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες όσον αφορά την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί όλοι - με λίγες εξαιρέσεις - να παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος από το ριάλιτι θα πληρωθεί για έναν ολόκληρο μήνα, δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ!