Survivor All Star spoiler 11/01: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Δεν τον θέλει το κοινό και είναι πια ξεκάθαρο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler 11/01: ΒΟΜΒΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις είναι ήδη το Survivor All Star, το οποίο παρόλο που βρίσκεται μόλις τρεις μέρες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν, ειδικά με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε εδώ πόσο έκανε το χθεσινοβραδινό 10/1 επεισόδιο).

Οι πρώτες κλίκες και ίντριγκες έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται ο φετινός κύκλος με τα.. αστέρια του Survivor έχει πολύ ζουμί! Μάλιστα, χθες, είδαμε και την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση.

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία κατά την διάρκεια του συμβουλίου και με κλάματα στα μάτια παραδέχτηκε, πως ζήτησε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της, καθώς δε νιώθει καλά σωματικά ούτε ψυχολογικά.

Φυσικά αυτό αλλάζει τα δεδομένα κι όπως είδαμε κι από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε - δείτε το εδώ - ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι ράκος, κάτι βέβαια που σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας).

Μετά την Βρισηίδα, αποχωρεί από το Survivor All Star ο...

Η Βρισηίδα μάλιστα παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας, η οποία προβλήθηκε σήμερα 11/1 το πρωί και αποκάλυψε τόσο τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και τα "καρφιά" της για ορισμένους συμπαίκτες της (δείτε εδώ με πόσα λεφτά αποχώρησε).

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή» είπε αρχικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας την παίκτρια που... κάνει τα γλυκά ματάκια στον Στάθη Σχίζα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι (δείτε εδώ).

Απόψε το βράδυ λοιπόν έχουμε ένα ακόμη έπαθλο φαγητού και από νωρίς το πρωί σας έχουμε μαρτυρήσει την ομάδα που νικάει και θα πάει χορτάτη στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ ποια είναι αυτή).

Ωστόσο, στο τέλος του επεισοδίου, ένας παίκτης θα αποχωρήσει, μιας και το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να μην τον βλέπει άλλο στο παιχνίδι.

Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι 4 άντρες που κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτός που θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής είναι ο... πρώτος, δηλαδή ο Περικλής (δείτε εδώ το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο που θα μένει μέχρι να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο).

Μετά την Βρισηίδα, αποχωρεί από το Survivor All Star ο...