«Θα κάνει τα γλυκά μάτια στον Στάθη για να παραμείνει στο Survivor All Star» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου "ξεσκέπασε" συμπαίκτριά της

Τα έβγαλε όλα στην φόρα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα κάνει τα γλυκά μάτια στον Στάθη για να παραμείνει στο Survivor All Star» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την χθεσινοβραδινή 10/1 οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για αυτή της την απόφαση (δείτε εδώ τη τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο).

Η ίδια, μεταξύ άλλων, εξήγησε πως το σώμα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, διότι δεν πρόλαβε να συνέλθει από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, τόνισε πως όλος ο πόνος που αισθανόταν κατά την παραμονή της στο παιχνίδι έγινε πιο έντονος μετά από την αποχώρησή της.

Να σημειώσουμε πως η Βρισηίδα αλλά και ο κάθε παίκτης που αποχωρεί, μέχρι να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, μένει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Viva Wyndham Dominicus Palace». Το εν λόγω resort που στεγάζει τρεις πισίνες, έξι εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Στο Πρωινό Μας λοιπόν αρχικά προβλήθηκε το πρώτο μέρος της αποκλειστικής της συνέντευξης, όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Τα "καρφιά" της Βρισηίδας για τους συμπαίκτες της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Στο δεύτερο μάλιστα μέρος της συνέντευξης, η Βρισηίδα προχώρησε σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες της.

«Σίγουρα κάποιες κοπέλες από την κόκκινη ομάδα εκτός της Ευρυδίκης και της Δαλάκα, χάρηκαν που έφυγα», είπε αρχικά ενώ έπειτα αποκάλυψε πως είναι σίγουρη πως η Σταυρούλα θα κάνει τα γλυκά μάτια στον Στάθη προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Η Σταυρούλα ενώθηκε με την Ασημίνα για να μην βγουν υποψήφιες ενώ έξω δεν μιλάνε», τόνισε την ίδια στιγμή.