Survivor All Star αποκλειστικό: Ο έρωτας «χτύπησε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Άγιο Δομίνικο

Λίγο μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star αποκλειστικό: Ο έρωτας «χτύπησε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Άγιο Δομίνικο

Η συμμετοχή του στο Survivor το 2017 έμεινε αξέχαστη σε όλους γιατί εκεί ξεκίνησε το ειδύλλιο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι αργότερα η σχέση τους που κράτησε μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ταξίδεψε και φέτος στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star και μπορεί μέχρι στιγμής η συμμετοχή του να είναι αθόρυβη αλλά... σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από την πηγή μας στο νησί, από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα.

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (δείτε εδώ τι του ψιθύρισε στο αυτί) η παραγωγή έχει ήδη νέο πλάνο για την συγκεκριμένη προσωπικότητα. Ξέρουμε πως πολλά γίνονται για τα νούμερα τηλεθέασης και τώρα ειδικά που με την επανέναρξη των σειρών τα ποσοστά του ριάλιτι έπεσαν αρκετά, ο Ατζούν, θα βάλει τα μεγάλα μέσα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η «νέα του σχέση» στο Survivor All Star

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, σιγά σιγά θα ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με πρωταγωνιστεί τον Βασάλο και μια... συμπαίκτριά του, είτε αυτή είναι από την δική του ομάδα, είτε από την αντίπαλη. Ο Μάριος Πρίαμος δεν θα είναι ο μόνος που θα απασχολεί με τα προσωπικά του το νησί και τις πρωινές εκπομπές (δείτε εδώ με ποια έχει έρθει κοντά).

Σα να το βλέπουμε από τώρα τι θα ακολουθήσει. Ο Βασάλος θα έρθει κοντά με μια συμπαίκτριά του, η ατμόσφαιρα που θα πλανάται στον Άγιο Δομίνικο θα είναι παράξενα ρομαντική, το twitter θα οργιάσει, οι εκπομπές θα παίζουν τα τρυφερά τετ α τετ τους και θα κυνηγούν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που θα τα παρακολουθεί όλα πια από την τηλεόρασή της, για μια της δήλωση.

Και κάπως έτσι το ενδιαφέρον θα χτυπήσει κόκκινο και τα νούμερα θα πάνε στο Θεό για να δούμε τελικά τι θα συμβεί με την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου που φέτος μοιράζει οφθαλμόλουτρο.