Survivor All Star: Πανηγύριζαν έξαλλα οι δυο τους - Τα τρυφερά τετ α τετ του Πρίαμου & της Σταυρούλας στην κάμερα του ΣΚΑΪ

Ένας νέος έρωτας γεννιέται;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πανηγύριζαν έξαλλα οι δυο τους - Τα τρυφερά τετ α τετ του Πρίαμου & της Σταυρούλας στην κάμερα του ΣΚΑΪ

Το σημερινό (18/1) παιχνίδι του Survivor All Star έληξε με μία πανηγυρική νίκη των Διασήμων, οι οποίοι είχαν ανάγκη να ανέβουν λίγο ψυχολογικά αφού έβγαλαν τρεις δικούς τους παίκτες στον τάκο και αναμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει τελικά).

Το τελικό πόντο τον έφερε η Ασημίνα, αλλά δεν πανηγύρισε μόνο εκείνη έξαλλα. Αντιθέτως, ο Μάριος Πρίαμος πιάστηκε αγκαλιά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να χειροκροτούν μαζί για το επίτευγμά τους, με τα τρυφερά τετ ατ τετ τους να "πιάνονται" από την κάμερα του ΣΚΑΪ.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι τρυφερές αγκαλιές του Πρίαμου και της Σταυρούλας στο Survivor All Star

Λέτε να γεννιέται ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην φρεσκοχωρισμένη και τον Κύπριο;

Υπάρχει, όμως, και ένα φλερτ με παίκτρια των Μαχητών

Το φετινό Survivor all star μπορεί να απαρτίζεται από τους πιο δυνατούς παίκτες, που έχουν περάσει ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο βλέπουμε να απασχολεί και έντονα το κομμάτι των σχέσεων.

Σε ένα σημείο ήταν επιλογή της παραγωγής να βάλει μέσα ζευγάρια αλλά και φρεσκοχωρισμένους, παρ' όλα αυτά βλέπουμε να δημιουργούνται πολύ νωρίς και νέα ειδύλλια στο παιχνίδι.

Η πρώτη αποκάλυψη αφορά στο Μάριο Πρίαμο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινό μας πλησιάζει σε ένα χώρο, όπου συναντιούνται οι παίκτες και των δυο ομάδων για λίγα λεπτά μια κοπέλα.

Στον χώρο αυτό δεν υπάρχουν κάμερες, δηλαδή το υλικό δεν είναι για τηλεόραση. Εκεί ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση σε συμπαίκτριά του στο ριάλιτι που υποδήλωνε κάτι περισσότερο από... φιλικά συναισθήματα.

Όσον αφορά το ποια είναι η δεσποινίς; Το ρεπορτάζ δεν αποκαλύπτει αλλά ο Νίκος Παρτσώλης τόνισε πως μπορεί να είναι είτε από την δική του ομάδα, είτε από την αντίπαλη! Αν δεν δείξουν κάτι οι δυο τους στις κάμερες δεν γίνεται να πει όνομα οπότε... η συνέχεια επί της οθόνης! Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη αλλά... εμείς δεν μπορούμε - ακόμα - να σας πούμε τίποτα με σιγουριά!

Όλα αυτά βέβαια ήταν κομμάτι ρεπορτάζ και υποθέσεων μέχρι /να δούμε μία κίνηση από τον παίκτη, που μας έβαλε σε σκέψεις (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες), ενώ παράλληλα την Τετάρτη 18/1 μετά την αποχώρηση της Ανδριώτου, ήρθε η αποκάλυψη της εκ των έσω, ως καλεσμένη της εκπομπής.

«Επιβεβαιώνω τις φήμες. Ναι τους είδα. Εγώ το έμαθα τελευταία μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα ψιλο-φλέρτ. Επειδή ο Μάριος είναι γενικά συναισθηματικός, διαχυτικός και τη συμπαθεί πάρα πολύ. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Μάριο, απλά έτσι νιώθω. Από την πλευρά της ισχύει σίγουρα», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.