Survivor all Star: Νέο ειδύλλιο στο παιχνίδι - Ο Μάριος Πρίαμος ήρθε κοντά με την...

Τρυφερά τετ α τετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all Star: Νέο ειδύλλιο στο παιχνίδι - Ο Μάριος Πρίαμος ήρθε κοντά με την...

Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να είναι ράκος ψυχολογικά (δείτε εδώ τον λόγο) αλλά ο αντίπαλό τους στο Survivor All Star, Μάριος Πρίαμος, φαίνεται να πετάει στα ουράνια! Μπορεί να μπήκαν τρία ζευγάρια στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί ακόμα ένα ή και παραπάνω, πότε δεν ξέρεις!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας, που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 10/1, ο φτερωτός θεός του έρωτα χτύπησε με τα βέλη του τον Μάριο Πρίαμο!

Survivor in love

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, υπάρχει ένας χώρος όπου συναντιούνται οι παίκτες και των δυο ομάδων για λίγα λεπτά. Στον χώρο αυτό δεν υπάρχουν κάμερες, δηλαδή το υλικό δεν είναι για τηλεόραση. Εκεί ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση σε συμπαίκτριά του στο ριάλιτι που υποδήλωνε κάτι περισσότερο από... φιλικά συναισθήματα.

Όσον αφορά το ποια είναι η δεσποινίς; Το ρεπορτάζ δεν αποκαλύπτει αλλά ο Νίκος Παρτσώλης τόνισε πως μπορεί να είναι είτε από την δική του ομάδα, είτε από την αντίπαλη! Αν δεν δείξουν κάτι οι δυο τους στις κάμερες δεν γίνεται να πει όνομα οπότε... η συνέχεια επί της οθόνης! Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη αλλά... εμείς δεν μπορούμε - ακόμα - να σας πούμε τίποτα με σιγουριά! Stay tuned.

Ο αυστηρός όρος που έθεσε εξ' αρχής ο Ατζούν στα ζευγάρια

O ίδιος και η παραγωγή αποφάσισαν τα ζευγάρια να μην είναι στο ίδιο νησί. Δηλαδή Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μοιραστούν σε δύο διαφορετικά νησιά και θα βρίσκονται μόνο στους αγώνες και στα συμβούλια του νησιού, αφού θα είναι σε αντίπαλες ομάδες.

Βέβαια, να σημειωθεί πως ο όρος αυτός είναι μόνο για τα πρώτα επεισόδια του Survivor. Δηλαδή μπορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες να βρεθούν μαζί με την αλλαγή των ομάδων.