Survivor All Star spoiler: Η παραγωγή έπιασε στα πράσα τον Μάριο Πρίαμο με συμπαίκτρια του μέσα σε καλύβα στο δάσος

Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Η παραγωγή έπιασε στα πράσα τον Μάριο Πρίαμο με συμπαίκτρια του μέσα σε καλύβα στο δάσος

Μπορεί δυο από τα τρία ζευγάρια στο Survivor All Star να έχουν χωριστεί - αφού ο ένας από τους δυο έχει αποχωρήσει - όμως ένα νέο έχει ξεκινήσει να γεννιέται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο και συμπαίκτρια του.

Μάλιστα, όπως έχει ειπωθεί, υπάρχει ένας χώρος όπου συναντιούνται οι παίκτες και των δυο ομάδων για λίγα λεπτά. Στον χώρο αυτό δεν υπάρχουν κάμερες, δηλαδή το υλικό δεν είναι για τηλεόραση. Εκεί ο Μάριος φαίνεται πως έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση σε συμπαίκτριά του στο ριάλιτι που υποδήλωνε κάτι περισσότερο από... φιλικά συναισθήματα.

Ο Μάριος Πρίαμος που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων, από τις πρώτες μέρες στο παιχνίδι, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια παίκτρια και πλέον τους συνδέει ένα ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

Τα τρυφερές στιγμές για Πρίαμο και συμπαίκτρια του στο Survivor All Star

Οι δυο τους απομονώνονται αρκετές φορές στο δάσος για να περάσουν λίγες στιγμές χωρίς να τους βλέπουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και οι κάμερες να μπορέσουν να τα πουν πιο... ιδιαιτέρως και να μην εκτεθούν στους τηλεθεατές, αφού μην ξεχνάμε βλέπουν και οικογένειες.

Ωστόσο, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τους... τσακώσανε! Το νέο ζευγαράκι του Survivor All Star σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, είχε βρει μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στο δάσος που ξεπερνούσε τα όρια του παιχνιδιού που αυτομάτως την κάνει επικίνδυνη για τους παίκτες, αφού το δάσος έχει πολλούς κινδύνους ειδικά στη ζούγκλα.

Η παραγωγή λοιπόν τους "τσάκωσε" στα πράσα και την αποκάλυψη θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1 καθώς έχουν πατήσει τους κανόνες. Μάλιστα, θα κοιτάξει και την ίδια την κοπέλα, αποκαλύπτοντας έτσι το πρόσωπο της (δείτε τους τρεις νέους παίκτες που μπαίνουν).

Αυτή είναι η παίκτρια

Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη αλλά... εμείς δεν μπορούμε - ακόμα - να σας πούμε τίποτα με σιγουριά! Stay tuned.

Δείτε επίσης το εξώδικο από τον ΣΚΑΪ στη Ελένη Μενεγάκη λόγω του Survivor All Star.