Εξώδικο από τον ΣΚΑΪ στη Μενεγάκη: «Εγώ γελάω» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Σχετικά με τα spoilers για το Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εξώδικο από τον ΣΚΑΪ στη Μενεγάκη: «Εγώ γελάω» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Η έναρξη του Survivor all star είναι ένα χαρτί δυνατό τόσο για τον ΣΚΑΪ, όσο και για τις υπόλοιπες εκπομπές, που κάνουν αναφορά στο ριάλιτι με πολλά προγράμματα να ανεβάζουν τα νούμερα τους με τον τρόπο αυτό.

Η παραγωγή ωστόσο και ο ίδιος ο Ατζούν έχει ενοχληθεί έντονα, καθώς διαρρέουν συνέχεια spoilers (δείτε εδώ την ενόχληση του) με αποτέλεσμα να μειώνεται η ακροαματικότητα του ριάλιτι.

Μια λοιπόν από τις εκπομπές, που βλέπουμε να πέφτει μέσα στα προγνωστικά είναι η Ελένη του MEGA με το Δημήτρη Ουγγαρέζο να πέφτει για την ώρα μέσα σε ό,τι έχει πει. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει, πως ενώ πολλοί ήθελαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο όνομα της κάλπης, η Καρολίνα βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση, με την παρουσιάστρια να χάνει τα λογικά της.

«Λένε ότι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και γνωστός ως Μισθοφόρος, εμείς όμως λέμε ότι είναι η Καρολίνα… Ελπίζω να μην είναι η Καρολίνα γιατί θα πρέπει να πάρει τον σύντροφό της τον Μπο και να του πει… «Μπο - ρείς να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο;», κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια αλλά και όλους τους συνεργάτες του που ήταν στο πλατό.

Ουγγαρέζος Survivor All Star

Τελικά ο Ουγγαρέζος βγήκε σωστός σε ό,τι είπε και έτσι η παραγωγή και το κανάλι συγκεκριμένα αποφάσισε να στείλει εξώδικο σε όλες τις εκπομπές, να μην βγάζουν spoilers για το παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από την εξέλιξη αυτή και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19/1 η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της ζήτησε συγγνώμη από το κανάλι και τόνισε, πως δε θα επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στο εξώδικο που έλαβε από το ΣΚΑΪ

«Επειδή πέτυχες ξανά το spoiler, δεν θα σε ξαναρωτήσω, γιατί δεν θέλω να καίμε τους ανθρώπους. Γιατί εγώ γελάω όταν εσύ τα λες αυτά, αλλά να που πέφτεις μέσα και το καταλαβαίνω είναι ενοχλητικό και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη. Δεν θα σε ξαναρωτήσω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.