ΣΚΑΙ: Έξαλλος ο Ατζούν και ολόκληρη η παραγωγή του Survivor All Star - Τι συνέβη

Έγινε η αποκάλυψη μέσα από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Έξαλλος ο Ατζούν και ολόκληρη η παραγωγή του Survivor All Star - Τι συνέβη

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα και γίνεται ο κακός χαμός στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου. Πονηριές για χάρη του έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη να δίνει κάτι στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ τι), η πρώτη αποχώρηση κάλπης (δείτε εδώ ποιος έφυγε), αλλά και η οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και στην συνέχεια το συναισθηματικό ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Επιπλέον λύθηκε το μυστήριο με τον Στέλιο Χανταμπάκη, που είναι "εξαφανισμένος" από τον τηλεοπτικό φακό και δεν κάνει καθόλου "ντόρο", όπω τον είχαμε συνηθίσει το 2017 (δείτε εδώ τον λόγο). Ακόμη, όλα αυτά εμείς το Youweekly.gr σας τα είχαμε πει πριν γίνουν...

Η παραγωγή και τα spoiler για το Survivor All Star

Μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) έγινε γνωστή η είδηση του ότι η παραγωγή του Survivor All Star είναι έντονα δυσαρεστημένη με τα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν συνέχεια spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης, διότι μπορεί να προκαλέσει θέμα, στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Όπως είπαν και στην εκπομπή, το Survivor All Star, πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έφτασε στο τελευταίο επεισόδιο) και έχει προκληθεί ένας "χαμός" με τα spoiler, από παντού. Με μεγάλους ανταγωνιστές τις σειρές μυθοπλασίας κα τα νέα ριάλιτι, όπως το MasterChef, η παραγωγή προσπαθεί μετά τα spoiler που έχουν δωθεί από ανθρώπους μέσα απ' το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να βρουν ανθρώπους να μπουν στο παιχνίδι για ανταγωνισμό και όχι άλλη ίντριγκα, διότι από αυτή είναι γεμάτοι απ' την πρώτη στιγμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί συνολικά είναι 32, αλλά δεν είναι όλα ενεργά, όπως του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου που συζητιούνται πολύ παρα πάνω από άλλους που θα μπουν σίγουρα, όπως η Χριστίνα Κεφαλά.